mutta minä saan olla sisällä. Isosta ikkunasta on hauska katsella tuiskua ja siellä vaeltavia ihmisiä. Tänään on rauhallinen päivä, mihinkään ei tarvitse liikkua, paitsi partioon tekemään lasten kanssa kynttilöitä. Sitten tulen takaisin ja kaivaudun peiton alle.

Sunnuntaina aloittamaani paitaa olen neuloskellut kirjoja tai blogeja lukiessani.  Tarkistettu on myös, paidasta tulee oikean kokoinen.

marras10%20036.jpg

Olin värjäyskurssilla, jota oli kolme kertaa. Vyyhtesin värjäystä varten kasan harmaita ja valkoisia lankoja, ihan villaa, mutta myös Maijaa, Jannea ja Trekkingiä.

marras10%20019.jpg

Värjäyspaljuista nuosi kauniin värisiä lankoja, mutta huuhteluvaiheessa onnistuin ensimmäistä kertaa värjäilyissäni vanuttamaan vyyhdillisen vihreää villaa. Se vähän harmittaa, mutta aion kyllä värjäillä taas uudestaan. En muistanut miten kivaa se on.

marras10%20026.jpg

Tänään aion taas edistää pitkään harkitsemaani tilkkuprojektia, leikata lisää tilkkuja ja alkaa viimein yhdistää niitä. Jos vain suinkin osaan, näistä tulee joululahja pienelle sukulaiselle.

marras10%20037.jpg