Onpas taas ollut kiire ja jatkuu edelleen. Mutta nyt on kaikki hankittu vanhojentansseja varten, joten siitä ei ole enää mitään stressiä. Koulua vaan pitäisi puurtaa ja paljon..Päivitin muuten vähän Käsityöliikkeen sivua.

Laitanpa nyt kuvia valmistuneista töistä.

353259.jpg

Nämä lapaset tein todella nopeasti maanantaina ja tiistaina, menivät lahjaksi hyvälle ystävälle joka täyttää tänään 18. Lankana SadnesGarn Alfa, ja neuloin vitosen puikoilla, joten tuli tiiviit ja lämpimät. Ja nämä oli muuten elämäni toiset lapaset ikinä, joten lopputulos oli mielestäni tosi hieno, varsinkaan kun ei edes ollut mitään varsinaista ohjetta.

Seuraavaksi vielä suurempi ylpeydenaiheeni:

353262.jpg 

eli Omppuhuivi. Huivista tuli todella ihana, voisin tehdä näitä vaikka minkä värisenä. Huivin keskivaiheilla tapahtui yksi vähän vakavampi virhe, kun en tiennyt missä kohtaa olin menossa ja sitten tuo lanka oli todella vaikeaa purkaa. Mutta eipä sitä virhettä kukaan näe :). Nyt olisi sellainen kuukausi aikaa tehdä toinen tälläinen, 18-v lahjaksi kuten lapasetkin.

Olisi taas vaihteeksi valtava vimma neuloa, virkata, näpertää nukkekotijuttuja...mutta odottamassa on myös hirveä pino koulutöitä, jotka pitäisi tällä viikolla tehdä. Ehkä huomenna olisin tosi tehokas ja saisin muutaman koulujutun tehtyä. Ehkä.