Tämä syksyn alku on tuntunut niin viime syksyn toisinnolta, hyvällä tavalla kuitenkin. Olen muuttanut uuteen paikkaan, aloittanut uudet opinnot, ja ympärilläni kuhisee mielenkiintoisia ihmisiä, joihin tutustua. Muutenkin elämä on jotenkin piristynyt hiljaisen kesän jälkeen, vanhojenkin ystävien kanssa on ollut vaikka mitä puuhaamista. Ja opiskelu Helsingin yliopistossa on osoittautunut vieläkin hienommaksi kuin osasin kuvitella.

Elokuun viimeinen viikko oli oikein kunnon lomaviikko. Tehtiin äidin kanssa samanlainen reissu Mikkeliin kuin vuotta aikaisemminkin, Mikkelissä reitille osuivat Pirtin kehräämö, Kenkävero ja Taitoshop, paluumatkalla kaarrettiin Korian ABC:n kautta. Lankavyyhdit vain hyppelivät syliini, mutta sentään hyvin edulliseen 20e/kg hintaan. Suomalaista villaa.

Mikkelinreissun jälkeen illalla sain ystävältäni synttärilahjan toukokuisten synttärieni kunniaksi. Ison peltisen sydänpurkin, samaa sarjaa tämän kanssa, sekä kassin täydellisestä kankaasta.

Neulominen sen kuin hidastelee edelleen. Neuletakin haluaisin pusertaa valmiiksi syystuulia varten, mutta hihat ovat ihan liian tylsää neulottavaa. Vähän ennen muuttoa kävin lankojani läpi, ja kaikki yksinäiset ja epämääräisen väriset kerät pääsivät väripataan. Tummanvihreästä tulee huivi, muut pääsevät isoäidinneliöpeittoon, joka sekin on välillä hieman edistynyt.

Mitäpäs tässä nyt muuta vielä kirjoittelisi, väsyttää niin eilisillan avajaiskarnevaalien jäljiltä :)

Kaunista syksyistä viikkoa!