Paljastanpa vielä ne loput joululahjaneuleet, edelliset olivat siis ne kolmet Kerttusukat aiemmassa postauksessa, jotka menivät ystävilleni. Sukkalinja jatkuu.

1166068.jpg 

Nämä sukat sai isäni, joka tarvitsee aina öisin villasukat jalkaansa, ja mieluiten pitkävartiset. Nämä on aloitettu kärjestä ja tehty niin pitkiksi, kuin yhdestä kerästä Isoveliä riitti. Ja aika pitkälle riittikin, minun jalassani polveen asti.

1158839.jpg

Nämä sukat sai mummini, ihan perinteiset seiskaveikkasukat keränloppuja hyödyntäen. Mummi tykkäsi tosi paljon lahjastaan :)

1166059.jpg

Ja nämä, aatonaattona valmistuneet sukat löysi paketistaan äiti, joka oli toivonut sukkia juuri tästä langasta, joka on Vuorelman Vetoa. Ja jalkojen alta pilkistää tuo joululahjakirjani, jonka sain juuri luettua. Jossain kohtaa teksti vähän tökki, mutta kokonaisuudessaan tarina on hieno ja mielenkiintoinen. Ja leffakin on tulossa, toivottavasti pian!

Alpakkapaita on edistynyt paljon nopeammin kuin osasin kuvitella, kun olen lukenut ja katsonut telkkaa niin paljon. Vartalo-osa ja toinen hiha ovat jo valmiit, enää toinen hiha niin pääsen kokeilemaan miten selviän raglankavennuksista. Vaan mitäpä nyt lukisin neuloessani..hmm.