Viikonloppu taas meni. Kävin Kätevässä ja ostin kiekon hahtuvaa ja helmiä. Kahden viikon päästä on Tampereella Kädentaitomessut, siellä varmaankin on enemmän nähtävää ja ostettavaa. Ja siitä pari viikkoa niin on Nukke-ja nallemarkkinat Helsingissä. Mukavia viikonloppuja tuolloin tiedossa.

Ensi viikonloppuna on nukkekotikurssin vika kerta, ja sitten sen jälkeen voin alkaa väsäämään tuota taloa ihan mielin määrin. Jonkun jouluisen minijutun aioin myös tehdä, ja ilmoittauduin myös yhteea n swappiin. Vauhti taas päällä :)

Neulottuja joululahjojakin olen alkanut tekemään, mutta tällä hetkellä kiinnostaisi eniten neuloa ihan itselle, joku paita olisi näin talven alkaessa kiva.

Mutta itse otsikkoon, siivoilin ja katsastelin vaihteeksi lankojani.

1037490.jpg

Laskeskelin, että tänä vuonna olen itse ostanut lankaa noin seittemän kiloa, mutta on sitä lankaa vissiin johonkin kulunutkin, koska puolivuotiaita ja tai vuoden vanhoja keriä tuossa on aika vähän. Pitäisiköhän alkaa ensi vuoden alussa pitämään oikein kirjaa asiasta. Mutta esittelenpä nyt samalla lankahyllyni.

1037505.jpg

Nämä ovat olleet limsapullo laatikoita, ja oikeesti niitä on kolme päällekkäin, mutta alin (keltainen) toimii lempikirjahyllynäni (Tolkienia, Väinö Linnaa, Tove Janssonia) Tämän tornin päällä on taas hieno puikkopurkkini apupupujen tarkkojen silmien alla. En ole vieläkään saanut aikaiseksi viedä pupuja mihinkään.

1037508.jpg

Sitten jotain tarkempia otoksia langoista.

1037454.jpg

Nämä oli ne, jotka voitin Sypressistä, mutta koska ovat angoraa ja mustia, ei ole hajuakaan mitä näistä tekisin.

1037457.jpg 

Nämä taas ovat värjäystuotoksia. Keskimmäisen värjäsin Kool-Aideilla, mutten saanut väriä tarttumaan joka paikkaan, joten vyyhti pääsee vielä yhteen kylpyyn.

1037580.jpg

Ja nämä ovat herkkuja :) Niin ihanan pehmeitä..Alpacasta on taas tulossa huivi.

Ja loppuun vielä kuva laatikosta, joka sisältää jämälangat, vyyhdillä olevat ja kaikki epämääräiset langat.

1037578.jpg