Perjantaina messuilin Elmassa ja Kädentaidossa äitini kanssa, ja koska sain Novitalta ilmaislipun, maksoimme sisäänpääsystä loppujen lopuksi yhden opiskelijan hinnan, eli ihan kohtuullisesti. Vaikka tarjontaa langoista oli vaikka millä mitalla, jotenkin en vaan osannut kauheasti mitään ostaa, ehkä alitajunnassa odottelen vain niitä Tampereen messuja. Pari kerää Noroa ostin kuitenkin, sekä värttinän, jos nyt saisin viimeinkin toteutettua sen tavoitteeni oppia kehräämään, ainakin jotenkin.

342585013.jpg

Vaikka olen pitänyt tästä syksystä tosi paljon, käsityöt ja muukin luova tekeminen on vain tuntunut jäävän jotenkin taka-alalle kaiken opiskelun, reissaamisen ja viikonloppumenojen keskellä, ja siitä on tullut rauhaton olo. Tänäkään viikonloppuna en osannut tehdä kotona oikein mitään, ja palasinkin sitten tänne jo sunnuntaina, opiskelemaan mukamas. Mutta vähän yli kuukauden päästä tilanne taas muuttuu, joten enköhän sinne asti jaksa vähän rauhattomanakin, varsinkin kun täällä on niin hauskaa. Viime viikko ja varsinkin pe-la yö..jotain niin hauskaa.

No okei, kyllä mä vähän jotain ehdin neulomaankin, joulusukkia itselleni kesällä Saarijärveltä ostetuista halvoista Isoveljistä. Joululahjojakin voisi jo aloitella...

342585017.jpg

Opiskelusta sen verran, että tällä hetkellä tulevaisuuden suunnitelmat näyttävät erittäin selviltä, ja toivon että ne säilyvät sellaisina myös kevääseen asti. Tällä kertaa sunnitelma on sellainen, että haluaisin alkaa panostaa siihen jo nyt, ja niin oikeastaan alankin, menen torstaina kuuntelemaan infoa valmennuskurssista ja mahdollisesti ilmoittautumaankin sellaiselle. On ihan älyttömän hieno fiilis, kun viimeinkin on joku selkeä tavoite, jonka haluan saavuttaa, eikä vain epämääräistä sadan eri vaihtoehdon hässäkkää.

Viime maaliskuussa tein tänne blogiini listan, jonne laitoin ylös tavoitteitani. Rentouduin, pääsin ylioppilaaksi paremmin kuin osasin kuvitellakaan, hengasin metsissä, sain hygieniapassin ja olin mukana sahdin valmistuksessa. Muut tavoitteet odottavat vielä toteutumistaan, ja ainakin yksi on tullut lisää: haluan päästä käyttämään jokaista opiskelemaani kieltä käytännössä, pian. Tahdon keväällä reilamaan tai jotain sellaista.

Ja muuten, ekat yliopiston opintopisteet ovat jo melkein taskussa, espanjan kurssista, jonka tentistä jäi puuttumaan vain puoli pistettä :). Voi että kuinka paljon mä tykkään olla täällä.