Tänään paistaa aurinko, ja elämä tuntuu ihanalle. Kaikki on mahdollista. Världen ligger öppen.

Viikko on mennyt lähinnä sisällä matikkaa laskiessa, proteiinisynteesia yms. kertaillessa ja päänsärkyä potiessa. Olen ollut melko eristyneenä ulkomaailmasta, en ole ollut yhteydessä keneenkään kaveriin, ja vain pari kertaa olen käynyt kaupassa tai kaupungissa. Ja kivaa on ollut, olen kai sitten luonteeltani hieman epäsosiaalinen ;).

Uusi alpakkapaita on hypännyt puikoille. Oranssia, nappeja,  ja ylösalaisinraglania luvassa. Laskin huvikseni, että olen viime kesäkuusta lähtien ostanut tätä lankaa 26 kerää. Ai miten niin on mun lempilanka? Ja monta väriä olisi vielä, joita tahdon kokeilla.

1333830.jpg

Löysin joku aika sitten pari vuotta sitten tekemiäni tilkkuja. Niitä oli kolme punaista, ja päätin alkaa tehdä peittoa, johon voisi käyttää kaikki punaiset ja oranssit jämälangat. Valmistuu varmaan vuonna x, jollen nyt tosissani innostu pelkkiä tilkkuja neulomaan. Mutta nämä on hyviä nettineulontaan.

1333828.jpg

Kun nyt on kerta lukulomakin, olen innostunut taas lukemaan ihan kaunokirjallisuuttakin, vaikka nyt olisi  ehkä ihan hyvä keskittyä vaan koulukirjoihin. Peruskoulussa luin aivan valtavasti, mutta lukiossa, kun on ollut vähemmän aikaa ja enemmän kaikkea mielenkiintoista tekemistä, on lukeminen jäänyt lähinnä lomiin. Olen nyt lukenut Virpi Hämeen-Anttilan Alastonkuvia ja Suden vuoden, ja kummastakin pidin. On niin paljon kirjoja, jotka haluan lukea! Seuraavaksi on lukuvuorossa yksi lempikirjoistani, jonka olen lukenut ainakin kymmenen kertaa. En ole koskaan hirveästi tykännyt nuortenkirjoista, mutta Anneli Jussilan Villit vihreät saaret pitää lukea pari kertaa vuodessa. Luonto, kesä, ja vähän samanluontoinen päähenkilö varmaan vetoavat :)

1333823.jpg