Kiitos Lohikäärmehuivikommenteista. Tuli hymy huulille niitä lukiessa :)

Eilen oli tosi ahkera kouluhommien kanssa, tein läksyjä ja englannin aineen. Vielä voisi pari ruotsin ainetta tehdä. Huomasin myös, että taidan tehdä ihan oikein, jos keväällä haen yliopistoon kieliä lukemaan, sillä eilinen pelkkä kieliin keskittyminen oli oikeastaan tosi kivaa, ja harvoin läksyjenteosta voi niin sanoa :).

Perjantaiyönä tein ´vakavia´päätöksiä kirjoituksiin valmistautumista koskien, ja näiden päätösten seurauksena piti tehdä hieno ja motivoiva ruotsinvihko.

1206773.jpg

Eilen illalla, kun aloin katsoa koneelta elokuvaa, tajusin äkkiä, että vaikka olen tehnyt aika montakin heijastinta, yksikään niistä ei ole jäänyt itselleni. Opettelin ihan kirjasta katsomalla virkkaamaan ympyrän ja kulutin Lohikäärmehuivista jäänet langat. Ja tadaa, heijastin!

1206786.jpg

Kun nyt muutenkin vähän askartelin, piti tehdä muutama minijuttukin. Toinen mummini oli eläessään kerännyt kaikki mahdolliset nahanpalat talteen, ja nyt minulla on valtava nahkavarasto näihin mineihin, joten pitihän niitä nyt vähän kokeillakin. Ja isomummini 1950-luvun langoista tein jälleen lankakeriä ;).

1206789.jpg