Vihdoinkin jotain pitkään kesken ollutta valmistui. Ihan perusribbisukat, mutta väristä tykkään paljon. Koolasin langan itse helmikuussa, ja neulottunakin se näyttää kivalle; ei yhden yhtä lätäkköä tai muuta ihmeellistä.

1576010.jpg

Mandariiniaurinkosukat

lanka: koolaamani OnLine Supersocke, 67g

puikot: 2,25mm sukkapuikot

Tämän viikon loppuun mennessä haluaisin saada valmiiksi ne iänikuiset Söderat, ne on olleet jo niin kauan kesken. Sitten voisi kunnolla paneutua huppariin, ilman että aloittaisi mitään uutta.

Eilen oltiin kisaamassa AM-partiota. Tosi kivaa oli suunnistaa ja spekuloida, vaikka vähän parantamisen varaa jäikin. Päätettiin yksi Venla-joukkuekin Jukolaa varten, ja kaiken kaikkiaan oli tosi mukava reissu. Tänään taas lasten suunnistuskouluun ja huomenna iltarasteille :)

Luin tässä parina päivänä Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa, josta nyt on ollut juttua joka paikassa. Tarina imi mukaansa, mutta toisaalta lukukokemus oli myös aika pysäyttävä: Miten paljon pahuutta ja suoranaista tyhmyyttä joissain ihmisissä voi ollakaan, ja millaista kestävyyttä toisissa. Oma koti Suomessa tuntuu taas niin rakkaalta ja turvalliselta, ja pikkuasioista valittaminen turhalta. Muutenkin nyt olen taas lukenut aika paljon, kun kouluaikana se tosiaan jäi aika vähiin. Yritän nyt vähän laittaa muistiinkin, että mitä on tullut luettua tuonne sivuihin.

Jostain on tänne lentänyt ihan odottamatonta opiskelumotivaatiota. Odotan jo innolla, että pääsen kahdeltatoista kirjastoon pääsykokeisiin lukemaan.