Tämä viikko on ollut ihan järkyttävän pitkä, maanantaisista äikänkirjotuksista tuntuu olevan ikuisuus. Mutta onneksi äikkä, matikka ja enkku ovat nyt takanapäin. Selvisinpäs. Ja voisin oikeastaan jo kutsua itseäni ylioppilaaksi, sillä pakolliset kirjoitukset on jo suoritettu. Ja pitää vielä sanoa, että matikankirjotukset meni täysin yli odotusten, sillä mun realistinen tavoite oli M, huimapäinen tavoite E, ja nyt vastausten perusteella näyttää, että voisi olla saumat ällään, ellei pisterajat nyt ihan taivaisiin kohoa. Oli ihan kummallinen olo siellä kokeessa, kun kaikki tuntui sujuvan ilman minkäänlaisia ongelmia, toisin kuin vaikka prelissä, josta tuli B :D Mut katotaan sit ;) Mutta nyt on onneksi edessä enää oikeasti kiinnostavia aineita, pitäisi nyt vaan herätä kunnolla ja käydä niiden kimppuun.

Mutta on mulla tän kouluhössötyksen keskellä jotain käsityöasiaakin.Tammikuussa ostin neljä        kerää alessa ollutta Tenneseetä, ja  aloin eilen virkkaamaan söpöä kesäjuttua. En ole ennen puuvillasta mitään tehnyt, mutta ihan kivaltahan tuo tuntuu.

1375778.jpg

Hässäkän keskellä neuleita ei ole oikein syntynyt, mitä nyt näitä tilkkuja. Alkuperäiset kolme tilkkua ovat saaneet kymmenen uutta kaveria, ja jämälangat sen kuin kuluvat.

1375780.jpg

Aloin vuoden alussa kirjata ylös langankulutustani, ostoksia tietenkään unohtamatta. Tässä on  virallinen lankatilastointikirjani ja tilanne nyt.

1333834.jpg

Lanka lisääntynyt: tammikuu 1341g  helmikuu 250g  maaliskuu: 0g

Neulottu: tammikuu 444g helmikuu 554 g maaliskuu 204 g, muuten hävinnyt 146g

Yhteensä siis: lankaostot 1591g, neulottu 1202g

Haaveilen jo niistä huhtikuun langoista, jotka olen itselleni luvannut..