Viimeinen viikko on mennyt vaihtelevissa fiiliksissä. Koulussa on kivaa ja viikonloppu kotona oli erityisen kaunis, mutta aina välillä on noussut pintaan ahdistus viime tiistain tapahtumista. Onneksi mulla ei ole täällä telkkaria tai sanomalehtiä.

Aikaisemmin syksyllä tehtailin vähän heijastmia, materiaaleinani jämälankoja ja heijastinnauhaa. Omaan käyttöön, lahjaksi, joskus hamassa tulevaisuudessa ehkä myytäväksikin..

336664623.jpg

332971843.jpg

Viikonloppuna sain yhden neuleenki valmiiksi, baskerin omalla mallilla. Mallipäänä herra Lamppu.

336664638.jpg336664628.jpg

Baskeri

lanka: Istéx Lett-Lopi, 60g

puikot: 4½mm 100cm bambupyörö

Eilen käväisin Sypressissä, vaikka lankalakkoa pidänkin. Ystäväni synttärit ovat tällä viikolla, ja tulee vähän kiire lahjan kanssa. Ja kun ei omista varastoista löytynyt mitään sopivaa lankaa niin piti päästä lankakauppaan..Ja jo pelkän kerimisen perusteella voisin sanoa että olen löytänyt uuden lempilangan, paksun Pirkkalangan. Aivan ihanan tuntuista ja loistava värikartta.

336664632.jpg

Eilen kävin katsastamassa ystäväni opiskelija-asunnon ja herkkuruokaa syömässä. Niin ne tunnit vaan äkkiä kuluivat mukavasti ja tuli pimeää ja piti lähteä junailemaan kohti omaa asuntoa ja ainetta kirjoittamaan. Mutta toivottavasti taas pian nähdään, täällä.