Tulin kaksi viikkoa sitten kipeäksi, enkä sitten melkein viikkoon käynyt oikein missään enkä nähnyt muuta kuin kotiväkeä, joten seuraavana maanantaina oli oikein helpottavaa päästä taas ihmisten pariin. Mökkihöperyys meinasi oikeasti iskeä, kun ei voinut mennä hiihtämään ihanaan pakkaseen, piti vaan tuijottaa telkkaria joku kymmenen tuntia päivässä kun ei muutakaan jaksanut. Mutta nyt olen onneksi taas terve, ja huomenna menen hiihtämään.

Neuleita on syntynyt ihan hyvin, sain tuhottua jokseenkin viisi kerää Sandnesin Alfaa kaulahuiviin ja lapasiin, jotka tätini tilasi aiemmin tekemäni palmikkopipon kavereiksi. Kipeänä nopeasti otetuista kuvista tuli vaan aika huonot, joten ne löytyvät vain tuolta sivuista :)  Osallistun tänä vuonna ekaa kertaa Lankahamstereihin, tavoitteenani on että jospa nuo paksut langat vähän vähentyisivät ja kaikki langat mahtuisivat samaan hyllyyn. Nyt on jäänyt päälle joku ihme lapasputki, mutta eivät nämä kaikki lapaset sentään omaan käyttöön päädy.

lanka: Pirtin kehräämön hahtuvalanka, 73g

puikot: 7mm muovisukkapuikot

Viikonloppuna oli oikein hauskaa hyvässä seurassa, ja kokeilin ensimmäistä kertaa ikinä neulahuovutusta. Piirtelen aina joka paikkaan puita, ja nyt tein sitten yhden hahtuvasta tylsää kassia piristämään.

Tein myös kukkia. Näitä kun olisi vähän enemmän niin niistä voisi tulla jotain tosi kivaa..hmm.

Tällä viikolla ja ensi viikolla tapahtuu kaikkea jännää,  ja muutaman viikon päästä saatan olla ihan toisissa maisemissa kuin nyt. Kaikki on taas vaihteeksi tosi kivaa. Niin kuin vaikka kynttilöiden polttaminen ja tekeminen, ja valokuvaus.