Eräänä päivänä tosiaan innostuin kovasti ompelemaan. Tummanruskea on alkanut mielyttää värisilmääni yhä enemmän, ja pitäähän sen värinen paita sitten saada.

331346183.jpg

Trikoopaidan ompelu menee jo aika rutiinilla (paitsi pääntie, mutta ei puhuta siitä),ja sopivasti liian pitkä ja sopivasti liian pitkähihainen paita valmistui nopeasti. Jämälangoista ja napeista väkersin vielä koristepyörylän yksiväristä paitaa elävöittämään, ja kuinkas kävikään, tämän hetkinen lempparipaita, jota voi pitää ihan missä tahansa, oli valmis. (Oli muuten kiva käydä kenkäkaupassa, kun myyjä kehui pyörylää hauskaksi.)

331346189.jpg

Viime viikonlopun partiotapahtuman suunnittelusessioissa tarvitsin jotain täysin aivotonta neulottavaa, ja onneksi olinkin varannut mukaani langan ja puikot äidin sukkia varten. Perusperussukkaa peruskantapäällä, eipä sitten tarttenu aivoja.

331346203.jpg

äidin sukat

lanka: 7 veljestä jättiraita 117g

puikot: 3,5mm bambupyörö ja -sukkapuikot

Kun sukat tulivat valmiiksi, halusin kokeilla, millaista raitalangasta tulisi, jos sen värjäisi. Samaan pataan pääsivät myös parit muut värjäystä odottaneet lankapallerot. Raitaveikka keskellä.

331346172.jpg

Toissapäivänä aloitin sitten neuleprojektin, joka addiktoi enemmän kuin mikään aikaisemmin neulomani. Väri on kaunis kantarellinkeltainen, ja valmista tulee luultavasti nopeasti, kun neuletta on vaikea laskea käsistään.

331474976.jpg

Kantarellinkeltainen väri puolestaan houkuttelee sienimetsälle, ja huomenna taidan lähteä niille oikein kunnon apajille sinne erääseen metsään. Onpa sitten opiskelijana jotain mitä syödä, ja jos saan oikein suuren saaliin, tienaankin samalla vähän. 

Näin tällä viikolla ystävääni kahtena päivänä, ja suunniteltiin kaikkea kivaa, jotain jo ensi viikolle. Kohta lähteekin käyntiin meikäläisen viimeinen lomaviikko ja sitten kutsuu Kauniainen. Aion pitää siellä hauskaa :D

Mutta nyt se addiktoiva neule tuntuu huutavan tuolla jossain, on pakko mennä tekemään sitä.

331346185.jpg

Ai niin. Huomasinpa että muutamasta vanhasta postauksesta oli kuvat kadonneet, kun Flickr oli tehnyt jotain kivaa. Pitää laittaa ne yksitellen takaisin. Voihan nenä.