Kirjotuksia tässä nyt eletään. Ruotsin kuuntelu meni ihan hyvin, ja tavoite on ihan kirkkaana mielessä, mutta ei siitä sen enempää.. Nyt on luvassa biologinen viikonloppu, maanantaina nimittäin bilsan kirjotukset. Mutta aina välillä pitää rentoutua netissä ja neulomalla :)

Viikko sitten poikkesin taas pikaisesti Helsingissä, ja pitihän tietysti käydä katsastamassa FiinaNeule. Langanostolakko ei ole ollut kovinkaan täydellinen, Fiinasta lähti mukaan kerä uutta Sarekia, ja muuten olen ostanut myös Kamenaa ja Regiaa. Että sellainen lakko..Tässä kuva Sarekista, on kyllä herkullisen väristä 100% villaa, mutta haisee omituiselle. Kissa on tähän kerään ihan hulluna.

901956.jpg

Helsingin reissulla koin myös yllätyksen, en ollut pitkään aikaan käynyt HobbyPointissa, ja siellä olikin suurin valikoima Pirtin hahtuvia, mitä olen nähnyt (en ole käynyt itse kehräämöllä :). Ja lisäksi valikoimassa oli ihan kohtuuhintasia puikkoja (bambuset sukkapuikot lähti mukaan)

Eilen ja tänään kävin käsityökaupoissa vähän täällä lähempänä, Heinissä ja NeppiNapissa, ja löysin viimein Wrap Style kirjan. Ja en ollut aikaisemmin tiennyt, että NeppiNapissakin oli lankoja, kun ne ovat niin ylhäällä.Eilen näin ne vasta kaupasta lähtiessäni, ja tänään piti palata hakemaan kaksi kerää ihanan väristä Regiaa.

Neulerintama on ollut aika kiireinen, puikoilla on jotain salaista, laukku (valmistuu varmaankin huomenna), sukat, huivi, ja yksi todella pitkän tähtäimen projekti. Haluaisin myös aloittaa baskerin sekä paidan..mutta ehkä teen ensin muutaman työn loppuun. Ja joululahjojakin pitäisi jo miettiä ;)

Ja lopuksi vielä kysymys:
Olisiko joku nukkekoteilija innostunut tekemään kanssani joulukalenterivaihdon? Eli kumpikin tekee toiselle 24 pakettia, sisältäen omatekemiä minijuttuja ja materiaalia. Ilmianna itsesi kommenteissa.

Viime vuonna osallistuin IhanItsen joulukalenteriin, ja se oli paras joulukalenteri ikinä, joten tällekin vuodelle olisi kiva saada nukkekotiaiheinen kalenteri :)