Alkuvuodesta luulin että kesä ja loma alkaisivat heti vapun jälkeen, mutta hommaa riittää, viime aikoina on ollut tenttejä ja vapun jälkeen jatkuvat ja sitten on vielä aivuainekokeita. Mutta on kun on kevät ja elämä on kivaa niin ei sitä entitkään haittaa.

Täysin en ole käsitöitä unohtanut, jotain olen aina värkkäillyt. Viimeisin tuotos on tältä päivältä, kun maalasin jo viime kesänä ostetut kangaskengät. Pirtsakat vappu- ja kesäkengät.

huhti10%20081.jpg

Joku aika neuloin parin pieniä sukkia, saa nähdä kenelle päätyvät. Jotain pientä olisi muutenkin kiva neuloa, täysin kolahtavaa ohjetta ei vain toistaiseksi ole tullut vastaan. Omat raitasukkani ovat hyvässä vaiheessa, senkun neuloisi täyttä häkää suoraa pötköä.

(Pitsiliina on kirpputorilta, se odottaa sekin jotain hyvää inspiraatiota.)

huhti10%20085.jpg

Jo joskus marraskuussa tein itselleni penaalin, joka on jäänyt esittelemättä. Kukkaron ompeleminen sujui ongelmitta, mutta kehyksen paikoilleen saaminen oli aika tuskaisaa. Liima jota käytin ei ollut parasta mahdollista ja kukkaro vähän irvistelee, ja onnistuin myös naarmuttamaan kehystä. Mutta on se penaalina hyvin toiminut ja eipä ainakaan kukaan erehdy luulemaan kaupasta ostetuksi :D

huhti10%20083.jpg

Kangaslöytöjen suhteen talvi ja kevät ovat olleet tuottoisia. Kivoja kuoseja ja värejä ei ole voinut ohittaa, ja muutama läheinenkin on tuonut minulle kankaita, kun ne ovat kuulemma ollet niin näköisiäni, ja oikeassahan ovat olleet. Kangasvarastot kahdella paikkakunnalla ovat vain paisuneet, kun ompeluun ei mukamas ole ollut aikaa tai innostusta. Tarvetta vaatteille kyllä olisi, ja itsetehdyt vaatteet ovat ainakin tähän asti päätyneet kovaan käyttöön. Kankaita on löytynyt niin kirpputoreilta kuin kierrätyskeskuksista, mutta myös Anttilasta ja mummolan kätköistä.

huhti10%20084.jpg

Kamerakin on jäänyt vähän unohduksiin, mutta tänään taas innostuin kun koneelle siirtämäni kuvat maalis-huhtikuulta näyttivät kivoilta. Tässä yksi otos kotimaisemista.

huhti10%20076.jpg