Huoli ja murhe varjostavat elämää, jota kuitenkin pitäisi suht normaalisti pystyä viettämään. Hetkellistä ilonpilkahdusta ja naurua seuraavat itku ja epätoivo, kun muistaa taas.

Opiskelua olen taas harrastanut reilun viikon, ja ehkäpä se taas lähtee pitkän tauon jälkeen sujumaan. Uusi asunto alkaa vähitellen olla järjestyksessä ja  tykkään siitä ja omasta rauhasta tosi paljon, mutta siitä taidan kertoilla tarkemmin myöhemmin.

Hermot ja jaksaminen ovat olleet koetuksella, ja rauhoittuakseni olen värkkäillyt kaikkea pientä, juuri sitä minkä tekeminen on milläkin hetkellä huvittanut. Hitaan peittoprojektin tilkut ovat suurentuneet yhdellä kerroksella, ja uutta keittiötä koristaa uusi ja iso rätti/pyyhe. Keväällä virkkaamaani ja loppukesästä huovutettuu pussukkaan ompelin tänään vetoketjun.

elo10%20075.jpg

elo10%20083.jpg

malli: Novita kesä 2010 malli 73

lanka: ONline Linie 107 Supersoft, 42g

koukku: 4

elo10%20104.jpg

Elokuun viimeisenä sunnuntaina käytiin Hyvinkäällä, ja löydettiin pari kirpputoria. Yksinäinen Kastehelmi-lautaseni sai seuraa saman sarjan pienestä kulhosta, ja peltipurkkikokoelma karttui kolmella uudella purkilla, joista maksoin yhteensä 1,80€.

elo10%20090.jpg

elo10%20091.jpg

Ja niin, viime päivinä olen ollut seuraneitinä eri lankakaupoissa, mutta eihän se sitten pelkkään katseluun ole jäänyt. Lankamaailma Nordiassa sentään pystyin vastustamaan kiusausta ostaa kilo halpaa, laadukasta ja ennen kaikkea kivan väristä lankaa, ja tyydyin vain yhteen kerään keväänvihreää tiskirättilankaa.

elo10%20095.jpg

Tänään Menitassa kävikin sitten toisin. Löysin ison korin somisteena olleita keriä hintaan 1€, ja kivoja värejäkin oli ihan liikaa. Ja sitten kaupan perällä oli vielä laari täynnä Novitan Bambua eurolla kerä, joten poistuin liikkeestä lopulta seitsemän lankakerän kanssa, joista tulee sitten isoina rättejä.

elo10%20093.jpg

Matkalla Menitaan kävimme Kauppatorilla ja ostimme unelmatorttua. Istuttiin alas katse merelle ja otettiin palasia unelmatortusta. Aurinko paistoi ja oli hetken niin hyvä olla. Hetken ilo riittää onneksi vielä nyt iltaankin.