Täällä on koko päivän ollut lumimyrsky. Ihanaa, tulee paljon lunta ja kerrankin tuntuu todella talvelta. Mutta, koeviikosta huolimatta (tai juuri siitä syystä) neuleita on valmistunut. Ekaksi nämä söpöläiset, jotka varmaankin pääsevät mukaan penkkareihin, ja joilla on kiva  oikein söpöillä ja tyttöillä kotona :)

1262637.jpg

Ilun En pointet

lanka: Sandnes Tove, 54g

puikot: 3mm ebensukkapuikot  koukku: 2½

muuta: helmiä, ihanat napit ja reunusvirkkauksissa Drops Alpacaa

1262642.jpg

1262639.jpg

Näistä tuli pikkuisen isot, mutta laitoin kantapäähän vähän ohutta kuminauhaa joten  ihan hyvin jalassa pysyvät. Näiden myötä myös ihastuin Toveen, se on niin kivan tuntuista, täyttä villaa ja huopuu kauniisti. Ja sen värikartassa on tälläinen juuri minun vihreäni, jota on onneksi vielä kerä jäljellä.

Toiseksi, päätin toissa yönä opetella neulomaan sukat pyöröpuikolla, ja valmista tuli nopeasti. Koska viime vuonna sain tehtyä kaksi apupupua hyvään tarkoitukseen, päätin että tänäkin vuonna pitää tehdä jotain, luultavasti SPR:n projektiin. Lisää tulen tekemään kun tarvin taas näitä aivot off-projekteja

1262648.jpg

Sukat  hyvään tarkoitukseen, koko 20-22

lanka: itevärjätty 7 veljestä, 39g

puikot: 3½ Addi 80cm bambupyörö

Lukion vika koeviikko vetelee kohta viimesiään, mutten jaksa ottaa stressiä tai edes panostaa kauheasti, kun ne todelliset koitokset ovat vasta yli kuukauden päästä. Parempi pitää mieli hyvänä ens perjantain tekstitaitoon ja seuraavan viikon enkun, ruotsin ja saksan kuunteluun.

Loppuun vielä kuva-arvoitus:

1262650.jpg

ja vastaus: se on tie ;)