Nyt on kesken iso kasa kaikenlaista. Kolmet sukat, (Martta-sukat, perussukat ja Retro Ribit), yksi tammikuussa aloitettu lapanen, sekä pari tillkupeittoa. Eilisiltana sain päähäni, että haluan sellaisen iloisenvärisen isoäidinneliöpeiton, ja nyt jämälankalaatikkoni sisältö on muuttunut jo 13 tilkuksi. Kyllä tästä valmista tulee, sitten joskus. Täytyy ehkä mainita, että oon nyt ihan koukussa sopivien värien ja pienten lankanyssäköiden valitsemiseen.

Olen myös pohdiskellut neulepaidan aloittamista, mutta mitään sellaista pakkotehdätääjustnytohjetta ei ole tullut vastaan. Lankaa kyllä olisi ainakin neljään eri paitaan.

13 petroolia Wool-kerää ovat ollet varastossani jo kesästä 2007. Niistä piti tulla Palmikkohuppari (ravelrylinkki), ja teinkin jo pätkän takakappaletta, mutta kun tein jatkuvasti virheita ja tekeminen muutenkin tökki, tajusin onneksi lopulta, etten tulisi käyttämään niin palmikkoista paitaa. Näistä voisi ehkä tulla joku yksinkertaisenpi huppari,tai sitten Benighted-blogin Rusty tai ehkä Thermal.

Ihanaista alpakkaa olisi 300 grammaa. Tästä voisi tulla sellainen lyhythihainen, mutta vähän pidempi neuletakki. Pitäisiköhän uskaltautua kokeilemaan ylösalasinraglania..hm.

Rouheaa ja vivahteikkaan ruskeaa Pirtin karstalankaa on noin 700 grammaa. Tää on kivaa lankaa, mutta idea?

Ja ruosteenväristä Jannea onkin pyöreä kilo, kun piti ottaa kaikki mahdollinen irti Lankamaailma Nordian avajaistarjouksista..Kaksinkertaisena tästä voisi tehdä Vihervaaran, kun sen haluan jossain vaiheessa joka tapauksessa neuloa, mutta en ole nyt aivan vakuuttunut, tarvinko tällä hetkellä niin paksua neuletta. Mutta jos nyt Vihervaaran neuloisin, tekisin sen sitten takkimallisena. Yksinkertasena tästä voisi tulla sellanen pitkä hupullinen takki ihanilla napeilla..

Ja sitten mietinnässä on vielä se, minkä neuleen otan mukaan reissuun. Pitää ehkä aloittaa jotkut uudet sukat joillain kakkosen puikoilla, ne ei veis paljoa tilaa, enkä luultavasti ehtisi saamaan niitä valmiiksi.