Sain tänään lukea tosi surullisia uutisia tutusta ihmisestä, enkä voi vaan käsittää tätä maailman menoa. Yritän nyt piristää mieltäni ajattelemalla jotain ihan muuta, eli käsitöitä ja kirjoittamista.

Ihan ensimmäiseksi, tänään mä uskalsin tehdä sen, ommella ensimmäisen neulegraffitini paikalleen. Siellä se on bongattavissa Kauniaisten kirkon edustalla, jos joku sielläpäin sattuu kulkemaan. Piti ommella toisin päin, mutta olikin liian kapea. Tästä se nyt ehkä lähtee, seuraavan graffitini voisin ommella aika piakkoin, ilman että kyttään "sopivaa" tilaisuutta viikkotolkulla.

Hamsterikuu on mennyt hyvin, olen nyt puolivälissä tavoitettani saada kilo lankaa neulottua, ja kuukausikin on aikalailla puolivälissä. Lapasia on syntynyt kolme paria:

Kissankultalapaset

lanka: Pirtin Kehräämön hahtuvalanka 83g

puikot: 7mm muovisukkapuikot

Sammallapaset

lanka: Pirtin Kehräämön hahtuvalanka 91g

puikot: 7mm muovisukkapuikot

Yötaivaslapaset isälle

lanka: Gjestal Naturgarn no.1 76g

puikot: 7mm muovisukkapuikot

Yhtenä iltana, kun ei ollut mitään muuta neuletta kesken, otin lankahyllystä yksinäisen ja puhumattoman puuvillakerän ja aloin neuloa rättiä.  Niitä tulikin kaksin kappalein, ja nyt on sitten jotain millä pyyhkiä pöytiä sitten tulevaisuuden asunnossani. Ja ennen kaikkea, tylsä lankakerä katosi hyllystä tilaa viemästä.

lanka: Garnstudio Safran, 22 ja 27g eli yksi kerä

puikot: 3mm ebensukkapuikot

Vaikka lankaa on kivasti kulunutkin, on sitä tullut myös lisää, ihan kotiinkannettuna. Maaliskuussa alan näistä sitten neuloa niitä Marttojen vauvasukkia.

Nyt puikoilla on taas yksi lapaspari, sekä pari huovutettavaa työtä hahtuvasta.