Tulivatpas nämä sukat viimein valmiiksi. Ne olivat mukana jo Saarijärvellä, mutteivat edistyneet silloin juurikaan. Todella vauhtiin niiden tekeminen pääsi vasta vähän ennen Lappia, ja sitten Rovaniemi-Ivalo linja-autossa. Mutta nyt ne on valmiit ja kauniit. Lisäsin loppuun yhden ylimääräisen palmikonkierron, muuten tein täysin ohjeen mukaan.

330859759.jpg

330859763.jpg

Paraphernalia-sukat, ohje täältä

lanka: Zitron Trekking Pro Natura, Dylonilla värjätty, 76g

puikot: 2,25mm puusukkapuikot

Viikonloppuna oli aika hervotonta. Loistavaa seuraa, erinomaista ruokaa, hauskaa tekemistä ja liikaa valvomista. Sunnuntaiaamuna piti lähteä aikaisin sitten AM-viesteihin, ja kotiin tullessa olikin tosi naatti olo. Oli kuitenkin juuri sellainen viikonloppu, jota tähän väliin tarvitsinkin, vaikka muutama havainto tekikin vähän alakuloiseksi. Mutta maailma muuttuu, ei sille mitään voi.

Tänään on taas vaihteeksi vuorossa oikein rentoilupäivä, loppupäivän suunnitelmiin kuuluu olympialaisten seuraaminen, suunnistus, neulominen ja ennen kaikkea ompelu. Ruskean trikoopaidan ja tyynyliinoja voisi ainakin tehdä..ja ne bisnesjututkin voisi jo laittaa alulle. Syksyn ajaksi taitaa ompelut jäädä vain niihin kertoihin, kun käyn kotona, joten nyt pitää sitten ommella senkin edestä..

330859760.jpg

Oikeastaan odotan jo kovasti syyskuun alkua ja kieliopintojen alkua. Saa taas säännöllisen päivärytmin, pääsee melkein omilleen ja uusiin ympyröihin. Ja toivottavasti saan jotain selkeyttä siihen, että mihin sitä keväällä sitten hakisi.