Uusi vuosi! Uudenvuodenyönä oli suurimmaksi osaksi todella hauskaa, ei olla ikinä noitten ihmisten kanssa valvottu niin pitkään. Tuttuja ihania ihmisiä, joitakin uusia puolia. Mulla on ikävä niitä!

Tämän vuoden ekat neuleet on valmistuneet. Annoin vanhemmilleni joululahjoiksi lahjakortit, joilla saa tämän vuoden aikana lunastaa itselleen joko sukat, lapaset tai pipon. Äitin piirsi heti kuvan haluamastaan piposta: reuna joustinta, muuten helmineuletta, laelle tupsu, ja värin pitäisi olla musta. Koska sopivaa lankaa ei varastosta löytynyt, neuloin valkoisella langalla, joten sitten kun äiti kyllästyy uuteen valkoiseen pipoonsa, siitä tuleekin musta. Silmukkamäärät otin Jatan Mariomyssystä, kavennukset sävelsin itse helmineuleelle sopiviksi, mutta niistä tuli kyllä aika mielenkiintoiset.

tammi09 027 by you.

lanka: Viking Baby Ull, 69g

puikot: 5mm bambusukkapuikot

Lauantaina katsoimme ystävien kanssa Mamma Mian (ihan loistava elokuva muuten) ja ystävälläni oli huoneessaan jo muuttopakkaus käynnissä piakkoin tapahtuvaa muuttoa varten. Jotenkin se, kun näkee sen vanhimman lapsuudenystävänsä oikeasti muuttavan pois kotoa kattiloineen ja tiskiharjoineen, tuntuu tosi oudolta. Vastahan me oltiin tokalla ja kirjoiteltiin hassuja kirjeitä. Mutta kuitenkin, omakin "oikea" muutto tuntuu nyt paljon läheisemmältä ajatukselta, ja siihenhän pitäisi varautua hyvin jo ennalta. Aasinsilta neulottuun rättiin, jolla pyyhitään sitten tulevaisuudessa omaa keittiötä! Monena yönä minua on väsyttänyt ihan hirveästi, mutten kuitenkaan ole saanut unta, joten silloin olen neulonut tätä. Onnistuisi todennäköisesti kyllä nukuksissakin :)

tammi09 042 by you.

lanka: Coats Säästökerä, 23g ja hitunen Safranin jämiä

puikot: 2½mm bambusukkapuikot

Olen ollut ihan innoissani pakkasista ja lumesta, ja tänään lunta tuli vielä lisääkin. Voi hiihtää (eka lenkki tänään), ja on niin valoista ja kaunista.

tammi09 013 by you.