On se hankalaa tämä kahdessa paikassa asuminen. Olo on koko ajan jotenkin levoton, ja tavarat ja ajatukset tuntuvat koko ajan olevan juuri siellä toisessa paikassa. Mutta kivaa on kummassakin paikassa, ei yhtään ole kaduttanut tämä välivuosiratkaisu. Aika vaan menee ihan tajuttoman kovaa vauhtia, jo kolmannes ajasta, jonka aion täällä viettää, on mennyt.

Toissa viikonloppuna aloin pitkästä aikaa hahmotella maalausta, ja alitajunnasta nousee yhä aina vain puita. Jo usean vuoden ajan  kaikki mun monisteiden reunat ja vihkojen kannet on olleet puita täynnä. Pitäisi vaan päästä ostamaan lisää maalia, kun oli keltainen päässyt aika vähiin, niin pääsisi kunnolla hommiin.

337419196.jpg

Kanerva toivoi yhdessä kommentissa lisää hauvakuvia, joten tässä siis minun kasvukumppanini, maailman suloisin koira ;)

337419214.jpg

Maanantaina ostamani Pirkkalanka muotoutui sutjakkaasti sormikkaiksi. Nyt vain mietin, että miten saisin ne toimitettua ystävälleni, käynkö pudottamassa salaperäisesti postiluukusta jossei ehditä näkemään.. 

337418471.jpg337418393.jpg

malli: Novita syksy 2007, nro 9 muokattuna

lanka: Pirkanmaan Kotityön paksu Pirkkalanka, 75g

puikot: 3,25mm ja 3,5mm sukkapuikot

Nyt neulotuttaisi ihan kauheasti, ja lankaakin olisi vaikka kuinka. Mutta pitäisi tehdä niin paljon kaikkea muutakin, joka myös on huippukivaa. Mä oon niin levoton. Ja onnellinen.