Onni potkaisi minua pari viikkoa sitten, ja nyt se on sitten allekirjoituksillakin vahvistettu, että puolentoista viikon päästä muutan pienestä soluhuoneestani isoon yksiöön. Jotain todella kivaa, saan vihdoinkin kaikki käsityö- ja askartelutavarani samaan osoitteeseen, saan kaikki vuosien varrella kertyneet astiat omiin kaappeihinsa, ja kaikista tärkeinpänä: saan aivan ikioman tilan, jonka voin täyttää tavaroillani, sisustaa mieleisekseni ja tehdä siellä mitä haluan!

Vihdoinkin pitäisi riittää tilaa myös kaikille lukuisille kirparilöydöille, ja innostusta alkaa muuttaa kauniskuosisia kankaita uuteen muotoon. Uusia löytöjä on tullut tehtyä myös nyt kesän aikana, ainakin noilta lähikirpputoreilta, Lahdesta ja Imatralta. Lahden Kontista tarttui eilen matkaan pari aurinkoista pitsiliinaa.

elo10%20037.jpg

Ja ainakin nämä kankaat ovat tämän kesä kirpputorisaaliita. Sydänkuosisia kankaita alkaa olla jo aika paljon, ja suurin osa niistä on väritykseltään juuri punavalkoisia. Niistä voisi saada jo aika hauskan tillkkupeiton..

elo10%20043.jpg

Lisää aurinkoväriä löytyy eilen valmistuneista sukista. Langan olen värjännyt itse joko elintarvikeväreillä tai Kool-Aideilla, en muista, mutta sukissa värjäystulos näyttää mielestäni oikein hyvältä.

elo10%20046.jpg

elo10%20040.jpg

lanka: Novita 7 veljestä 110g

puikot: 3,5 mm

Päätin aloittaa joululahjavalmistelut kerrankin ajoissa, sillä tänä vuonna aion lahjoa useampaa kuin edellisinä vuosina, enkä oikeastaan nauti kiireessä neulomisesta. Ekat sukat siis aloitettu.

elo10%20049.jpg