Kaverien joululahjat ovat kohta valmiit! Mutta vaikka kaverini ei minua vielä täältä netistä ole löytänytkään, taidan silti jättää noiden lahjojen esittelyn lähemmäksi joulua. Nyt olen taas innostunut neulomaan palmikkohupparia, ja vauhti on parantunut paljon, kun ei paljon tarvitse palmikkopuikkoja käyttää.

Sain Tapion kaupasta spostia, sitä haluamaani Alaskaa ei ollut tullut Garnstudion lähetyksessä, oli pyyhitty yli :/ Seuraava lähetys tulee parin kolmen viikon päästä, ehkäpä sitten. Nyt on kyllä näitä useita joululahjasukkia tehdessä tullut himo tehdä jotain isompaa, ja palmikkohupparin ohella olisi kiva saada puikoille yksi pidempään ihailemani alpakkapaita. Pitäisi vaan päästä paikkaan, jossa olisi noita Dropsin Alpacoita hyvä värivalikoima, kun väristä en vielä ole varma.

Koulussa alkoi lukion viimeinen jakso, ja sen mukana kirjoitukset tuntuvat olevan taas huimasti lähempänä. Kokoilin vähän koulukirjojani, näitä olisi tarkoitus alkaa selailemaan:

1115933.jpg(miksi tämä muuttui näin rakeiseksi?)

Osallistuin Yahoon Nuket listalla käsityöswappiin, lähetin villasukkia ja villalankavyyhtejä. Takaisin sain kaikkea kivaa, joita en tietenkään taas ole muistanut kuvata ja nyt ne ovat jo eri paikoissa. Mutta kiitos vielä kerran silti :)

Tiistaina valtasin tuvan pöydän, levitin siihen kaikki mahdolliset askartelujutut minijuttuja ja joulukortteja varten, ja ilmoitin, että ne tulee olemaan siinä melkein jouluun asti. Taloa haluaisin alkaa laittamaan, mutta ulkopuolen materiaali vielä mietityttää..Alla kuva minikynttilöistä ison kynttilän rinnalla.

1115919.jpg

Jos joku muuten tiistaina näki Lahdessa Paavolan Cittarissa hiukan kyllästyneen näköisen, huimaa vauhtia sukkaa neulovan partiolaispaketoijan, niin se olin minä ;) Yksin kassantätikin tuli oikein katsomaan, että hienoa kun nuoret tekee käsitöitä. Työn alla oli tuolloin isän joululahjasukka, joka edistyikin jonkun 20 senttiä tuon paketoinnin aikana. Paksu lanka, paksut puikot, ja ah niin nopeaa...

Huomenna on tarkoitus lähteä taas vaihteeksi ;) viettämään aikaa partiokavereiden kanssa pieneen ihanaan mökkiin keskelle kaunista suota. Mukavaa viikonloppua!