Perjantaina pari viikkoa sitten lähdettiin kolmen hengen voimin ajelulle ympäri Vantaata ja Espoota, tarkoituksena tutkia kirppareita ja kierrätyskeskuksia, ja oli suunnitelmaan listattu myös pari kangas- ja lankakauppaakin. Itselläni oli ainakin oikein onnistunut kierros, tein paljon kivoja löytöjä.

Tikkurilan kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta mukaan tarttui vähän kolhuinen mutta hauska kahvikuppi, ja se saikin toimia hetken basilikaruukkuna. Tikkurilasta löytyi myös suloinen pikkutyyny sänkyni koko ajan kasvavaan tyynykasaan.

tammi10%20157.jpg

tammi10%20153.jpg

Jostain Fidasta tein hienon löydön; ihan Tove Janssonin itsensä kuvittaman Muumipelin, jollaista en ollut nähnyt koskaan aikaisemmin.

tammi10%20148.jpg

Paras löytö odotti kuitenkin Matinkylän kierrätyskeskuksessa, iso kukkakuvioinen kangas, jota ei oltu pilattu liian suurella hinnalla. Ensin olin vähän epäileväinen, pidänkö kankaasta ollenkaan,  mutta sitten näin sen mielessäni verhona, ja onneksi otin sen mukaani, sillä se on oikeastaan ihan täydellinen verho ikkunaani. Öisin ulkoa tuleva valo saa kukat loistamaan kauniisti.

tammi10%20147.jpg

Ennen uutta vuotta olin myös kirpparikierroksella, Lahdessa. Sieltä mukaan tarttui mm. ruskeakukkainen pöytäliina ja pieni lasilautanen.

tammi10%20198.jpg

tammi10%20159.jpg

Neuleita on kesken paljon, viimeksi olen aloittanut lapaset hahtuvasta ja Revontulen vironvillasta. Jotain olisi kiva saada valmiiksikin asti pitkästä aikaa.