Jukola meni hienosti. Joukkueita oli sekä venlojen että jukolan viestissäkin enemmän kuin koskaan, mutta silti tehtiin venloissa ykkösjoukkueella seuran uusi ennätys sijoituksessa, ja miestenkin ykkönen on vain kerran joskus muinoin päässyt niin hyvälle sijoitukselle kuin nyt. Mutta ei se meno kuitenkaan mitään vakavaa ja verenmakuista ollut, huumori kukki seurateltalla :) Heräsin  valmiina Tampereen matkaan lauantaina aamukuudelta, ja seuraavan kerran menin oikeasti nukkumaan sunnuntaina iltakymmeneltä. Vähän väsytti.

Vaikka minulla oikeasti oli tarkoitus keskittyä saamaan huppari valmiiksi, niin toisin taas kävi, oli pakko kokeilla uutta lankaa ja puikkoja.

321933666.jpg

malli: Branching out, koko 130cm*15cm

lanka: Garnstudio Safran, 48g

puikot: 4mm pitsipyörö

Lanka on tosi kivan väristä ja sitä meni yllättävän vähän. Toinen kerä olisi vielä jäljellä, mitähän siitä tekisi..

Maanantaina lähdin kaupungille kiertelemään, ja Kontista löytyi kerrankin jotain inspiroivaa.

321933664.jpg

pitsipyörylöitä koristeeksi, öö..johonkin

321933675.jpg

Söpö pyyhe, jonka värit kuitenkin tappelevat silmissäni. Pitsit johonkin muuhun ja kangas käyttöön..

Ja löytyihän myös se, jota varten kaupungille ylipäätään lähdin. Koulun stipendirahat vaihtuivat tälläiseen.

 321934743.jpg

Nyt on ilo ommella.

Sain talomme viikoksi ihan itselleni, ja nyt lattioita peittää iloinen kankaiden, neuleiden, nappien ja nukkekotijuttujen sekamelska. Väri-ja taideterapiaa levottoman ärtyneelle mielelleni. Harmi vaan, että myös kamera matkusti Skotlantiin, en saa kuvattua uusia juttuja.

Eilen ja tiistaina tapahtui pieniä juttuja, jotka kuitenkin tekivät tosi iloiseksi. Tiistaina suunniteltiin elokuista Lapin vaellusta, ja fiilikset on jo nyt korkealla; pitkästä aikaa kunnon partiota. Eilen taas juttelin yhden entisen opettajani kanssa keskellä märkää metsää, ja jäi hyvä mieli vanhojen luokkakavereiden muistelusta. Ja kaupassa käydessäni näin yhden myös mukavan ihmisen, ja tuli hyviä hetkiä mieleen.

Muttamutta, nyt pitäisi mennä kitkemään humalatarhaa ja lähteä sitten juhannusrasteille. Kaunista juhannusta.