Viikko on mennyt aikaa kuluttaen. Viime maanantaina sitten sain tietää, ettei yksi mieluisalta tuntunut opiskelupaikka napannut, ja siirsin sitten kaikki ajatukseni toiseen mieluisaan opiskelupaikkaan ja tähän päivään, jolloin tulivat Helsingin humanistisen tiedekunnan tulokset. Ja niin, siellä minä aloitan syksyllä. Kahteen muuhunkin paikkaankin pääsin, samankaltaisiin aineisiin, mutta Helsinki on aina ollut se paikka, jossa olen halunnut opiskella. Kieliä, kieliä, niitten pariin palaan taas.

Viikko kului muun muassa perinteisellä Fin5-suunnistusviikolla, ja ennen kaikkea neuloen ja lukien samanaikaisesti. Jo talvella haaveilin, että kesällä luen kaikki Harry Potterit putkeen, kokonaisuutena. Minäkin olin sitä onnekasta sukupolvea, joka sai kasvaa Harryn mukana; ensimmäiset kirjat sain 11-vuotiaana, ja viimeisen sinä vuonna, kun tulin täysi-ikäiseksi. Ja edelleenkin tuo tarina on jotain aivan mahtavaa.

heina09%20068.jpg 

Aloin niin monen muun tavoin neuloa Baktusta, mutta lopputulos olikin jotain muuta. Lankani ei olisi riittänyt Baktus-mallisena mielestäni tarpeeksi pitkään huiviin, joten lopetin levennykset, kun huivi oli 56 silmukkaa leveä, ja neuloin vain suoraa ainaoikeaa noin 60cm. Toisessa päässä kavensin silmukat eri puolella, kuin millä lisäsin toisen pään silmukat. Kiva huivinhärpäke siitä  kuitenkin tuli.

heina09%20072.jpg

heina09%20069.jpg

lanka: SadnesGarn Lanett, värjäämäni, 95g

puikot: 3mm

Nyt on jotenkin hassu olo ihan kaikesta, opiskelusta ja tästä kesästä. Matkakuumekin vaivaa, ja jonkin reissun aion kyllä ennen syksyä tehdä. Huomenna jos menisi taas mustikkametsään, ehkä siellä se mieli taas vähän selkenee.