Salaisia neulejuttuja on syntymässä (liian hidasta vauhtia tosin) joten niitä ei täällä esitellä. Sen sijaan voin esitellä tämänhetkisen käsityön majapaikan, pari viikkoa sitten ompelemani käsityöpussin, jonka materiaalit hamstrasin Kontista aikaisemmin tänä vuonna.

346658497.jpg

346658499.jpg

Ja kuten kalentereistakin näkyy, joulu lähestyy kovaa vauhtia ja samalla aikani tällä seudulla lähestyy loppuaan. Ensi viikolla on muutto takaisin kotikulmille, mutta kokonaan en ole tätä oppilaitosta jättämässä, keksin kevääksi hyvän kompromissiratkaisun. Viime aikoina on taas vaan ollut niin kivaa, etten raaskisi lähteä täältä ollenkaan, maananataiyönä oli varsin rattoisaa, ja viime keskiviikkonakin oli pikkujouluissa hupaisaa. Sieltä sain myös joulupukilta kynttilän.

346660074.jpg

Muutama tentti on jäljellä, mutta en aio stressata. Muutenkin tämä syksy on ollut lähes täysin stressitön, ja kaikki on tullut tehtyä kuitenkin. Olen oppinut ihan kauheasti, niin kieliä kuin muutakin, saanut uusia ihania kavereita ja ihan vaan pitänyt hauskaa. Päätä ei ole särkenyt melkein ollenkaan, ja vaikka välillä on alkanut ahdistaa, niin sanoisin, että tämä syksy on ollut tähänastisen elämäni paras. Kyllä.

Tällästä pohdintaa tänään. Nyt voisin lähteä ulos kävelylle lumisateeseen.