Hauskaa ja vähän kiirettä. Kiire toivottavasti loppuu huomenillalla, kun saan ruotsin työteliäät jutut palautetuksi, joita olen nyt kaksi päivää puurtanut. Hauska toivottavasti ja todennäköisesti jatkuu, viihdyn täällä ihan älyttömän hyvin, ja hauskaa on riittänyt myös kotipuolessa. Viikonlopuksi suunnittelemani läksyt jäivät tekemättä kun pitikin lähteä Sysmään ;)

Kun eilen sain yhden urakan valmiiksi, piti päästä neulomaan jotain värikästä ja nopeaa, kun nyt ei mikään sen suurempi käsityö tunnu kiinnostavan tai valmistuvan. Neuloin siis iloisista jämälangoista kännykkäpussin, ettei puhelin tulisi enää tuon naarmuisemmaksi, se kun on yleensä samassa taskussa avainten kanssa.

338667505.jpg

lanka: Mamboa, Ainoa, Isoveliä, Naturwollea

puikot: 5mm metallisukkapuikot

Virkannutkin olen. Kukkasia voisi tehdä enemmänkin.

338667530.jpg

Ne neulomani sormikkaat menivät siis ystävälleni synttärilahjaksi. Mä tykkään tosi paljon paketoimisesta, ja vaikka mulla ei täällä olekaan kummoisia tarvikkeita, paketistakin tuli kiva. Yksi HBL:n aukeama ja lankaa..Tein myös kortin, samaan värimaailmaan.

338667524.jpg

338667519.jpg

Tänään selvisi yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto kevättä varten. Aurinkoa, lämpöä, espanjaa..on ihana kun täällä on niin samoista asioista kiinnostuneita ihmisiä, joilta saa loistavia vinkkejä. Täytyy vielä pohtia kuitenkin tarkemmin.

Nyt pitäisi vielä viimeistellä tuo ruotsin keskustelujuttu ja selvitä huomisesta 11 tunnin opiskelusta. Mutta sitten onkin enää jäljellä torstain kivat tunnit ja sitten kolmen päivän viikonloppu, johon kuuluu muun muassa huippuhauska Halikon reissu.