Syksy on nyt selvä. Tää lähtee Kauniaisiin tekemään sitä, mistä on aina haaveillu, parantamaan ja laajentamaan kielitaitoa täyspäiväisesti ja siinä samalla opiskelemaan myös ehkä hieman kirjallisuutta. Saan sitten varmuuden, onko kielten opiskelu se mun juttu ja asun ensimmäistä kertaa poissa kotoa, neljän kuukauden ajan. Nyt on mukavampi viettää kesää, kun on odotettavissa jotain muutakin kuin epämääräisyyttä.

Sagittaria tuli viimein valmiiksi. Siitä tuli ISO.

327498876.jpg

327498883.jpg

Sagittaria

lanka: Drops Alpaca, 143g

puikot: 5½mm pyörö

Toistin kakkoskaaviota yhdeksän kertaa, enempään ei lanka olisi riittänytkään. Ilmava mallineule teki mulle tepposet, pingotuksen jälkeen huivin koko on 200cm*100cm. Mutta koska käytän näitä kolmiohuiveja aina kaulassa enkä harteilla, ei se koko ole niin justiinsa. Väristä tykkään hirmuisesti.

Viikonloppu on ollut pitkä. Perjantaina olin Helsingissä aurinkoisella Rautatientorilla olutta ja snapseja myymässä. Täytyy kyllä sanoa, että tykkäsin hommasta tosi paljon, taisin löytää sisäisen, piilossa olleen asiakaspalvelijani. Lisää tuollaista työtä! Eilen ja tänään oli suunnistuskisat, joissa tuntui kyllä ihan turistilta, ei meinannut suunnistuksesta tulla yhtään mitään kumpanakaan päivänä. Muuten viikonloppu onkin mennyt sitten katolla auringossa makaillessa ja neuloessa.

Viikon päästä olen jo hyvää vauhtia matkaamassa kohti Lappia. Pitäisi hankkia parit varusteet, hommata ja kuivata ruokia, ja olisi kiva nähä eri ihmisiä..Mutta mietin niitä sitten huomenna.