Käsityörintamalta ei mitään uutta. Koulua, partioprojekteja, autokoulua ja vihdoin viimein suunnistustakin olen viime ajat harrastanut,  langat odottavat rauhallisempia aikoja. Koulun kuvikseen aloin tosin tekemään eräänlaista roomboxia, mutta siitä sitten enemmän joskus.

Ylihuomenna meillä on kuvataidekoulun kevätnäyttelyn avajaiset, kahdennettoista ja viimeiset minun kohdallani. Vähän oudolta tuntuu, olen 2/3 elämästäni ollut kuvataidekoulussa, ja nyt se loppuu. Pitäisi sitten ensi vuonna varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä enemmän taidejuttuja kotonakin. Ja niin, kahden viikon päästä olen täysi-ikäinen, joka sekin tuntuu tosi kummalliselta asialta. Pitäisi vaan miettiä, kenen kanssa ja missä haluaisin synttäreitäni viettää.

Tänään koin jo kenties lopullisen valaistuksen, minne haluaisin lukion jälkeen opiskelemaan. Nimittäin Helsingin yliopiston pohjoismaisten kielten linjalle. Siellä saisi perusopinnot kaikkiin pohjoismaisiin kieliin,ja ammatiksi voisi tulla ainakin kääntäjä tai opettaja, ehkä jopa kumpikin. Opetus tapahtuisi ruotsiksi, mutta eiköhän siihen äkkiä tottuisi. Perjantaina ollaan koulusta menossa tutustumaan Tampereen yliopistoon, tulee varmastikin mielenkiintoinen matka.