Sain kukkia myös Katjaiiltä. Kiitos :)

Kauheat koulukiireet on puskenu päälle, tuntuu että pitäis ehtiä tehä vielä sen miljoona asiaa ennen penkkareita. Tää päivä taitaa mennä aika hyvin vektoreita ja todennäköisyyksiä pähkäillessä..ääh. Chevalier- lapaset ovat edistyneet aika hitaanlaisesti, kun niihin pitää oikeasti keskittyä. Tänään tai vimeistään huomenna niiden pitäisi kuitenkin olla valmiit, koska maanantaina annan ne lahjaksi. Toivottavasti ei lopu lanka kesken..

1221549.jpg

Laitoin puikoille myös stressinhallintasukat. Jos mikään ei tunnu sujuvan, tai jos tarvitsen muuten jotain aivotonta tekemistä käsille kaiken lukemisen ja puurtamisen keskelle, niin sitä varten ovat nämä perussukat Sny:ni antamasta kivasta KirjoPirkasta.

1221550.jpg

Eilen kävelin reippaasti kahdeksan kilometrin matkan Lahteen, ja oli taas kivaa. Pitäis vaan päästä useammin liikkeelle, mutta mulla ei vaan yksinkertaisesti motivaatio riitä päämäärättömään juoksuun tai kävelyyn. Pitää olla joku päämäärä, niin kuin eilen Lahen keskusta. Eikä säätkään ole hirveästi kannustaneet liikkumiseen, tosin nyt tuli taas lunta. Olispa se nyt viimein pysyvää että pääsis laduille. Tai jos ei ole pysyvää, niin suunnistuskauden voisikin sitten aloittaa jo nyt ;)

Todellinen päämääräni oli siis eilen Anttila ja levyale, mutta uudet langatkin kävin katsastamassa. Ei ole oikein mun värejä :/. Mutta mutta, muutamat levyt ostin ja tänään olen niitä koulujuttujen lomassa kuunnellut.

1221553.jpg 

Olen nyt myös tehnyt päätöksen, mihin haen ylppäreiden jälkeen. Paikkaan, jossa opiskellaan ruotsiksi, ja jonka pääsykoekirjakin on på svenska. Eli siinä lyhyesti suunnitelmat huhti- ja toukokuulle :) Paitsi että huhtikuun alussa aion kyllä viettää parin viikon loman kaikesta mahdollisesta lukemisesta. Pari päivää saksan kirjotusten jälkeen lähen viikoksi Ylläkselle, ja sitten sen  päälle voisin pitää luovuusviikon. Maalausta, piirtämistä, neulomista, nukkekoteilua, kirjoittamista...

Mielenkiintoinen kevät.