Helmikuussa valmistui vaikka mitä, sillä Lankahamsterien innoittamana neuloin lankavarastoani noin 900 grammaa pienemmäksi. Yhteensä tein halmikuussa seitsemän paria lapasia (ai miten niin jäi putki päälle) ja tässä viimeiset kaksi paria:

Neulaslapaset

lanka: Pirtin kehräämön hahtuvalanka, 101g

puikot: 7mm muovisukkapuikot

Tupasvillalapaset

lanka: Pirtin kehräämön hahtuvalanka, 87g (tää taisi olla jotain kokeiluerää, jossa villan sekaan oli laitettu myös vähän nylonia..ehkä)

puikot: 8mm bambusukkapuikot

Ensimmäisen neulegraffitini innoittamana tein vielä pari lisää, jotka kävin iltalenkillä laittamassa vanhan ala-asteeni pihapiiriin (ja tää ala-aste on muuten sellasessa kunnassa, johon ropisi mm-mitaleita viime viikolla ;))

Ja jatkoinpa taas omasta asunnosta haaveilua. Hahtuvalankojen lopuista virkkasin pannunalustoja, ja hahtuvasta neuloin ja huovutin pari patalappua.

Jep, nyt en vähään aikaan kyllä tee yhtiäkään lapasia. Voisin aloittaa niitä Marttasukkien tekoa ja joku isompi neulekin houkuttaisi vaihteeksi. Kaikkia kivoja juttuja on tapahtunut ja tulee edelleenkin tapahtumaan, voisin joku päivä kertoilla täällä niistä.

Mutta hei, kevät on nyt virallisesti alkanut, koska niin lukee kalenterissa ja tänään hiihtolenkillä haistoin sen ;)