Näin äkkiseltään en muista tilannetta, jolloin olisin ollut yhtä iloisissa ja innostuneissa fiiliksissä tästä elämästä kuin toissa iltana. Äkkiä vain jostain tuli ihan mahdoton innostus, vähän tästä tulee hieno vuosi, mä voin tehdä mitä vaan! Ei vaan sitten tullut oikein uni silmään kaikessa hymyssä ja naurussa ja innossa, mutta mitä sitten.

Monen muun tavoin minäkin pidän syksystä, ja nyt se on tullut. Yksi asia, mistä erityisesti pidän, on sienestys. Kun saa laittaa punaiset saappaat jalkaan ja ottaa korin käteen, napata taskuun evääksi  omenia pihan puista, ja lähtea hiljakseen kulkemaan metsään, siinä on oikeasti jotain taikaa.

332102862.jpg

Se addiktoiva keltainen neuleprojekti on nyt valmis. (Oli ihan pakko ottaa kuva todistusaineistoksi siitä, että mulle on koko kesän tullut HBL. Kiitti vaan koulu ja mikälie säätiö)

332102891.jpg

332102888.jpg

malli: Tikrun Yellow harvest , VK fall 2008

lanka: Novita Isoveli, 100g

puikot: 5mm bambusukkapuikot

Kävi taas se peruskämmi, etten lukenut ohjetta kunnolla, mutta kivat lapaset tuli siitäkin huolimatta. Ja tuohon palmikon tekemisen jäi oikeasti koukkuun. Koska samaa lankaa oli jäljellä vielä toinen mokoma, yöllä ja automatkalla tekaisin toisen Mariomyssyn. Nappeja.

332102884.jpg

332102877.jpg

malli: Jatan Mariomyssy

lanka: Novita Isoveli, 95g

puikot: 5mm bambusukkapuikot

Eilen lähdettiin sitten äidin kanssa myöhäiselle kesäreissulle Mikkelin suunnalle, pääkohteina Pirtin kehräämö ja Kenkävero. Kehräämöllä meni ensin sormi suuhun kaiken sen ihanan värisen ja ennen kaikkea suomalaisen villalangan kanssa, mutta kyllä sitten ostettavaakin löytyi. Saatiin kaksi kassia..Tarjoushyllystä löytyi kaiken muun ohella paidallinen vivahteikasta ruskeaa villaa, siitä tulee ehkä piakkoin jotain. Mutta nyt ei mulle enää yhtään lankaa tänä vuonna.Paitsi ehkä Tampereen messuilta...

332102871.jpg

Huomenna on hauskaa. Oon vieläkin ihan fiiliksissä elämästä.