Kun uusi vuosikin kohta alkaa, päätin alkaa pitää kirjaa langankulutuksestani ja -ostoksistani. Eilen punnitsin kaikki langat, ja niitä oli vähemmän kuin luulin, 5609g (vyötteiden mukaan 5676g). Viime vuonna tähän aikaan lankaa oli noin kaksi kiloa, joten kun otetaan huomioon, että vasta tänä vuonna olen todella päässyt langanoston makuun, aika hyvin määrä on kurissa pysynyt. Eli voisi taas lähteä lankakaupoille :)

Otin myös vihdoin kuvan syyslomalla tekemästäni Mambo-piposta. Ihan peruspipo.

Alpakkapaita ei taida valmistua tämän vuoden puolella, mutta jospa ennen loppiaista kuitenkin.

331484307.jpg

Tuleva vuosi pelottaa, pitäisi selvitä kirjoituksista ja sitten mahdollisesti hakea johonkin ja muuttaa kotoa yms..Isoja muutoksia. Mutta ehkä mahdollisesti selviän ;)

Nukkekotijutut ovat varmaankin seuraavat kolme kuukautta tauolla, kun pitää alkaa paneutumaan koulukirjoihin, eikä taloon ole vielä sopivaa tapetointi-, lattia-, tai ulkokuorimateriaaliakaan. Neulomista tulen kuitenkin tekemään päivittäin, uskon sen olevan hyvää vastapainoa koulupuurtamiselle. Myös lenkkeilyä voisi alkaa harrastaa taas enemmän, viimeistään lukuloman alkaessa, mieluiten aikaisemmin. Tässä yksi lenkkikaveri:

331484328.jpg

Iloista uutta vuotta!