Joulua on taas vietetty.. Paras hetki taisi olla aatonaattona, kun kaikista ennustuksista huolimatta alkoi sataa lunta, ja kaikkialla oli ihanan jouluista ja valkoista. Vaan eipä ole enää, höh.

Olen varmaan ollut kiltti, niin ihania lahjoja sain, kuten käsityökirjoja:

331484364.jpg

Nyt en kyllä vähään aikaan aio sukkia tehdä, kun tein niitä kuukauden sisällä kuudet putkeen, mutta sitten kun taas teen, Favorite Socksissa on monta kivaa mallia, jotka voisin toteuttaa. Myös tuo Viritetty  on mukava kirja, tykkään tekijän tyylistä ja värimaailmasta. Ja vaikken yhtäkään ohjetta toteuttaisi, tämä on sellainen kirja, joka innostaa käyttämään omaa luovuutta, joka välillä on aika hukassa. Sama pätee myös tekijän Puikoissa! kirjassa; kauniit ja mielikuvitukselliset kuvat inspiroivat.

331484395.jpg

Eilinen ja tämä päivä ovat menneet lukiessa, neuloessa, musiikkia kuunnellessa ja Gilmoren tyttöjen ekaa tuotantokautta katsellessa. Tänään en ole oikestaan edes käynyt ulkona, kun siellä on taas niin rumaa, mutta eilen käytiin lenkkeilemässä Tiirismaalla. Ehkä sitten huomenna taas enemmän ulkoilua :)

Jouluaattona aloitin himoitsemani alpakkapaidan, ja toinen kerä on jo kovaa vauhtia hupenemassa. Jouduin vähän soveltamaan ohjetta, mutta ihan hyvältä näyttää tähän asti. Lanka on iihanan väristä, meleerattua metsänvihreää :)

Huomenna taidan esitellä niitä vielä paljastamattomia neulomiani joululahjoja, mutta nyt taidan taas palata neuleen ja kirjan ääreen ;)