Tämän vuoden puolella oen saanut valmiiksi jo kolmet sukat. Näihin ensimmäisiin sain langan ja mallikuvion, ja sanallisen ohjeen, millaiset sukat näistä tulisi. Kirjoneule tuotti ensin vähän ongelmia, mutta silmukoita lisäämällä sukka jopa mahtuu jalkaan.

tammi12%252520026.jpg

lanka: Jämsän huopatehtaan Retu, Novita 7 veljestä, 92g

puikot: 3,5mm

Ensimmäisiä sydänsukkia neuloessa sain eräältä tärkeältä tutulta kommentin, että ihanat sukat, paljon tollaset maksaisi. En tykkää yhtään hinnoitella käsitöitäni tutuille, joten päätin tälle henkilölle tehdä sukat ihan yllätyslahjaksi, sillä hän tekee tärkeää työtä perheemme hyväksi. Harmaa lanka on Lankamaailman kaupanpäällisiä, ja ihan turhaan sitä mielestäni moititaan. Vaikka langassa on villaa vain 60%, se tuntuu ja ennen kaikkea tuoksuu enemmän villalta kuin moni enemmän villaa sisältävä.

tammi12%252520037.jpg

lanka: Idena Raggegarn, Novita 7 vejestä, 92g

puikot:3 ja 3,5mm

Jouluaattona löysin yhdestä paketista raidallisen seiskaveikkakerän ja omat sukkapuikkoni, kanssa-asuja oli paketoinut ne joulutekemiseksi. Aivan aivottomien sukkien tekeminen olikin tosi kivaa, varsinkin kun langan värikin oli houkutteleva.

tammi12%252520038.jpg

lanka: Novita 7 veljestä Raita 95g

puikot: 3,5mm

Tammikuu on tähän asti kulunut lomaillessa, ja kaksi kivaa partioviikonloppuakin siihen on jo mahtunut. Toissa päivänä haahuilin pitkästä aikaa Helsingin keskustassa; yliopistolla, Kasarmitorin kulmilla ja Punavuoressa. Kävin myös kierrätyskeskuksessa, ja ilmaispuolelta löysin kivoja kangaspaloja.

tammi12%252520025.jpg

Eilen haahuilin Kauniaisissa, ja ilokseni löysin keväällä 2009 viemäni neulegraffitin yhä paikoiltaan :).

Alle kahden viikon kuluttua onkin taas edessä maisemanvaihto, lähdetään nimittäin kevääksi opiskelemaan Tarton yliopistoon. Uusi kieli ja uudet maisemat innostavat, samoin myös edullinen ruoka ja ehkä vähän langatkin!