Joskus, tai oikeastaan aika usein, tai no, oikeastaan aina, tuntuu siltä, että maailma on täpö täynnä asioita, joita haluaisin tehdä. Kuten esimerkiksi opiskella viittä eri kieltä, neuloa sukkia ja huiveja ja paitoja, maalata tauluja, suunnistaa vähintään viisi kertaa viikossa  erilaisissa metsissä, olla sosiaalinen, lukea vähintään kaksi kirjaa viikossa, olla ahkera ja tehdä mahdollisimman paljon töitä...niin. Mutta ikävä kyllä aikaa on niin rajallisesti. Ja niin, sitten haluaisin myös viettää lomaa ilman tähdellistä tekemistä, tietämättä mikä päivä on...

Onneksi on kesä, ja nuo ns. 'pakolliset menot' on tosi kivoja. Viime viikonloppu meni Tampereella satavuotista partiota juhliessa, ja ensi viikonloppu menee Lapualla Jukolassa. Ensin Venlojen viestissä aloitusosuus ja sitten koko (toivottavasti) kaunis kesäyö valvomista.

Jotain käsityöasiaakin..toissa maanantaina kävin Helsingissä ja mukaan tarttui tälläistä:

657975.jpg

Tuo valkoinen on Online Supersockea, jos löytäisi jonkun tosi kivan sukkamallin. Alpaca on jo alkanut muotoutua Fifi III:ksi, on kyllä todellakin niin ihana lankaa kuin luulinkin.