Huh.

Selvisin kaikista pääsykoehäsellyksistä, ympäriinsäreissaamisesta ja muista kiireistä. Nyt on loma..

Helsinkiin olen reissannut kahtiin pääsykokeisiin ja yhden kerran muuten vaan, Turussa kävin yhdelle alalle pyrkimässä, sitten olin muutaman päivän leirillä töissä Tampereen takana. Heti leiriltä palattuani pyyhkäisin junalla Mikkeliin ja Jukolaan, keskiviikkona oli vikat kokeet Helsingissä ja torstaina käväisin vielä pikaisesi Tampereella. Juhannusta olen onneksi viettänyt kotona, kivat ihmiset tulivat tänne. Nyt on jo niidenkin kemujen jäljet siivottu, ja nyt pohdin, että mitä kivaa alkaisin tekemään, kun olisi taas aikaa ja jaksamista.

Aika vahva ehdokas tekemiseksi olisi ompelu, sillä sain kirjastosta tämän varaamani kirjan:

kesa09%20189.jpg

Toisaalta olisi myös ihana vain käpertyä sängyn tyynykasaan lukemaan, joko lempikirjaani, joka on pakko lukea joka kesä, tai sitten Carlos Ruiz Zafonin uutta kirjaa. Tai sitten neuloa, siihenkin olisi kauhea hinku. Tai ehkä teen niitä kaikkia, vuorotellen, koska seuraavan kerran aion poistua kotoa vasta huomenna iltapäivällä.

Viimeisimmän Kesä-Tilan ansiosta löysin taas yhden aarteen. Piharakennuksen kaapissa se kiltisti odotti muistin älynväläystä, keraaminen, Länsi-Saksassa aikoinaan valmistettu purkki.

kesa09%20188.jpg

Yksi neulejuttu valmistui jo varmaan kuukausi sitten, ehkäpä kerron siitä lisää vaikka huomenna. Nyt lähden kesäisten ja kivojen tekemisten pariin, unohtamaan alkuviikon järkyttävän stressin.

Kaunista juhannuspäivää.