Eilen lähdettiin Helsinkiin shoppailemaan. Vaikka nettikeskustelujen perusteella olin melko varma, ettei sitä syksyn VK:ta enää mistään saisi, piti silti tarkastaa Akateemisen ja Stockmannin hyllyt. Ja mikäs se siellä Stockmannin hyllyssä odottikaan ostajaansa:

330347686.jpg

Vihervaaran aion todellakin neuloa jossain vaiheessa, ehkä sitten kun tämän syksyn Mambon väreihin tulee tarjouksia. Myös parit lapaset houkuttavat, ja niille olisikin oikeasti tarve.

Lankaa ostin ihan älyttömästi, nyt sitä pitää hamstrata,  kun syksyllä vietän sitten köyhää opiskelijaelämää. Vielä olisi Mikkelin ja Hämeenlinnan reissu ennen sitä ;D Novitalta kaksi kerää ihanan keltaista Isoveliä polvisukiksi/ säärystimiksi/pipoksi ja lapasiksi, neljä kerää valkoista 7 veikkaa huppariksi (värjäyksen kautta) ja kerä raitaveikkaa äidin sukkiin. Priimassa sorruin sitten vähän kalliimpaan, mutta täydellisen väriseen Araucanin sukkalankaan. Menitassa oli korillinen somistuskeriä yhdellä ja kahdella eurolla, sieltä pari kerää ja toisesta korista vyyhti Jämsän huopatehtaan lankaa värjättäväksi ja huovutettavaksi.Vähän kyllä näkyy jo opiskelijabudjetti näissäkin hankinnoissa, aika Novita-voittoisia.

330361419.jpg

Alkuviikosta kiersin taas pari parasta kirpputoria, ja kankaita löytyi taas hyvin. Myös pari trikoon palaa odottelee muodonmuutosta paidoiksi ja pieni käsityöbisneskin on mielessä pyörinyt. Pää tursuaa ideoita, mutta onneksi tässä on nyt vielä kaksi viikkoa ilman sen suurempia menoja ennen Kauniaisiin lähtöä, joten jotain varmaan toteutuukin. Nyt on kiirus lähteä pakkaamaan viikonlopun partio-ja suunnistusjuttuja varten, kohta pitäisi olla jo menossa.

Hauskaa viikonloppua!