Luultavasti osaan tämän päivän jälkeen ommella taas vähän paremmin, kuin aikaisemmin, eikä kaikkea tarvitse tehdä sen vaikeimman kautta. Monta tuntia ompelin ja ratkoin, ompelin ja taas ratkoin, sovitin ja melkein hermostuin. Mutta lopulta sain päälleni vaatekappaleen, josta tykkään ihan kamalasti, kukkatunikan!

heina09%20034.jpg

heina09%20029.jpg

Kaavat sovelsin Ihanista mekoista ja tunikoista, ja kokeilin ja sovitin ahkerasti. Kangas on kirpputorilta löytämästäni pussilakanasta, ja pääntiellä on partiohommista yli jäänyttä kanttinauhaa. Ehtaa ja edullista kierrätysmateriaalia siis. En vain ymmärrä, miksen ole hankkinut tai tehnyt tämänkaltaisia vaatteita aikaisemmin, kun ne ovat niin kivoja ja mukavia (ja ehkä ihan suht helppoja ommellakin..) mutta ehkä nyt innostuin ja istahdan ompelukoneen ääreen pian uudestaan.

Tiistaina käytiin kylässä Asikkalassa, ja kierrettiin samalla Vääksyn kirpputorit. Löysin paljon sydämiä; purkin, tyynyliinan ja tarjottimen, ja niiden lisäksi kivat kahvikupit. Voin jo hyvin kuvitella, miltä tuleva kotini tulee näyttämään kaikkien kirppistavaroineen :)

heina09%20021.jpg

heina09%20013.jpg.

Kävin metsässä vähän kuvailemassa, ja kahden huonon vuoden jälkeen oli niin kivaa maistella melkein kypsiä mustikoita, joita on tulossa runsaasti. Rinteestä löysin jo muutamat kypsät mansikat. Yksi kesä parhaus on taas alkamassa!

heina09%20023.jpg