Viime torstai oli oikein kiva päivä. Matkasin taas junalla Helsinkiin, kävin viemässä paperit yliopistolle, ja sitten vain kävelin pitkin kaupunkia ja olin iloinen. Kohta saan asua rakastamassani kaupungissa, tutustua siihen paremmin. Kävelin kierrellen ja kaarrellen Kaivopuistoon, muistelin yhtä kivaa toukokuista iltaa siellä kallioilla, sitten ostin rannan kioskista ison jäätelön ja katselin kaupunkia ja ihmisiä. Ihan pian.

Lopetin myös vuoden alusta jatkuneen langanostolakkoni. Poikkesin Sypressiin, joka on palvelun kannalta ehdoton lankakauppasuosikkini, ja tarjolla olikin upean väristä Utunan lankaa. Tästä teen itselleni lapaset, tarpeeksi pitkät ja palmikkoiset.

370535414.jpg

Olen saanut uutta lankaa myös värjäämällä, vanhat valkoiset kerät ovat muuttuneet paljon mielenkiintoisimmiksi saatuaan vähän väriä. Ylimmon äinen värjätty lupiinilla ja saniasella, vasemmanpuoleinen koivunlehdilla ja oikea suopursulla.

370535415.jpg

Viime karkauspäivänä olin näemmä innostunut tilkkujen neulomisesta, mutta toissapäivänä epämääräinen tilkkukasa lankahyllyssä alkoi epäilyttää. Uusia tilkkuja ei ollut ilmestynyt varmaan vuoteen, enkä ollut enää edes varma, haluaisinko punaoranssia peittoa, joten ompelin tilkut yhteen. Kissalle peitto ainakin kelpasi, joten ihan hyvä jämälankaprojekti peitto sittenkin oli.

370535419.jpg

Neuletakkikin edistyy, mutta sen neulominen on välillä vaan niin älyttömän tylsää.

370535418.jpg