Olin saanut Sannalta tunnustuksen. Kiitos!

Lyhyt syyslomani meni vain että hujahti, mutta erityisesti lauantaina oli todella kivaa, kun sai pitkästä aikaa puuhata pienempienkin partiolaisten kanssa, ja vaihtaa kuulumisia ja tehdä suunnitelmia niiden vähän isompien kanssa. Jospa jotain ensi viikonloppuna, mutta ainakin sitten seuraavana.

Lankahyllyssäni oli jo pidempään pyörinyt kaksi vajaata kerää Isoveliä, joiden alkuperäisestä käyttötarkoituksesta ei ollut mitään tietoa. No, isän synttärit ovat pian, isä haluaa sukat, paksut sukat = täydellinen Isovelin tuhoamisprojekti. Perussukkaa varpaista niin kauan kuin lankaa riittää, ja voilà:

340640110.jpg

lanka: Novita Isoveli, 172g

puikot: 5mm sukkapuikot

Viikonloppuna alkoi taas napituttamaan, mutta onneksi olen jakanut nappivarastoni kahtia, joten aina on nappeja saatavilla. (joo, kun meikäläinen ekan kerran muutti pois kotoa, suunnilleen ensimmäinen asia, jonka pakkasin mukaan, oli kaksi nappipurkkia...) Niin, edelleenkin kiitän isäni mummia, jonka hienosta nappirasiasta ja muistakin käsityöpussukoista on löytynyt vaikka mitä kivaa. Tällä kertaa tein koruja, ranteeseen ja kaulaan, taustalla kirpparikangasta. Napit vaan ovat jotenkin tosi kiehtovia.

340640112.jpg

Eiliseltäkin kirpputoriretkeltä löytyi jotain kivaa:

340640114.jpg

340640121.jpg

Marraskuu näyttääkin olevan todellinen käsityömessukuukausi. Ensi viikonloppuna olisi Lahdessa Kätevä, mutta sinne en taida ehtiä. Seuraavana viikonloppuna sitten Helsingin messukeskuksessa Elma- ja metsämessujen ohessa on myös Kädentaito, ja siitä viikko niin onkin jo Tampereen messujen aika. Ja muutenkin lähiviikkoina on kaikkea kivaa odotettavaa, joten marraskuusta on tulossa kaikkea muuta kuin synkeä. Muuten, Muumilaakson marraskuu on todella lukemisen arvoinen kirja.