Sanoista tekoihin, ja nopeasti kerrankin. Viimeksi esittelemäni Purot muuttuivat vauhdilla lapasiksi, ei mennyt montaa hetkeä neulomisessa. Kerällä lanka oli kivan näköistä, mutta lapasista tuli kuitenkin liian kylmänväriset omaan makuuni, joten nämä päätyvät varmaan joihinkin muihin kuin omiin käsiini.

loka10%20052.jpg

malli: Novita syksy 2010, malli 80

lanka: Novita Puro, Metsä, n. 70g

puikot: 5mm

Nyt on meneillään yliopiston perioditauko, ja tähän päivään asti se on tuntunutkin lomalta. Muutaman sähköpostin lukeminen pudotti takaisin ahertamaan, kauheasti on hommia tehtävänä. Mutta niin, viime viikonloppu ja alkuviikko menivät ihan lomatunnelmissa. Perjantaista sunnuntaihin mökkeiltiin Salossa, lauantaina oli tämän vuoden suunnistukseni päättävä Halikkoviesti kauniissa säässä ja maisemissa. Ensimmäisen mökki-illan aikana neuloin melkein kokonaisen hamppurätin, toisena iltana ei ollut enää monta kerrosta neulottavana.

loka10%20026.jpg

malli: ainaoikeaa ja kahden kerroksen helmineuletta

lanka: Pure fine hemp, n. 40g

puikot: 3mm

Sunnuntain ohjelmaan kuului kivoja kirpputoreja, yhdellä niistä tuntui, että melkein jokaisella pöydällä on jotain, joka voisi lähteä mukaani. Loppujen lopuksi ostin:

-kattilan, joka tulee oikeaan tarpeeseen, tähän mennessä keittoruokien suunnittelu on aina tyssännyt siihen, kun ei ole ollut kattilaa. aikaisemmat kattilaostokset ovat päätyneet värjäystarkoituksiin.

loka10%20049.jpg

- taas (!) yhden peltipurkin, joka oli kuitenkin halpa. suurin osa ruokatavaroistani ja askartelujutuistani asustaa kivoissa purkeissa

loka10%20050.jpg

- pitsiliinoja erinäisiä suunnitelmia silmällä pitäen

loka10%20051.jpg

Maanantai-tiistai menikin sitten Nuuksiossa retkeillessä, saatiin vähän suppilovahveroita, syötiin ja juotiin herkkuja ja istuttiin nuotion äärellä, en taas muistanutkaan miten kivaa se on, parhaassa seurassa varsinkin.

loka10%20044.jpg

Huomenna matkaan taas kotiin, perhettä ja kissaa katsomaan, lomailemaan. Pari viikkoa sitten siellä näytti tälläiselta:

loka10%20022.jpg

mutta lumet sulivat äkkiä pois ja nyt pääsen toivottavasti taas sieniä etsimään.