syys10%20021.jpg

 

syys10%20104.jpg

 

syys10%20101.jpg

 

syys10%20067.jpg

syys10%20093.jpg

syys10%20103.jpg

Syyskuussa neuloin lapaset, lämpöisestä, ihanan värisestä, kaksinkertaisesta alpakasta. Sammaleisten ohjeella, lankana Drops Alpaca, puikkoina 3,5mm bambusukkapuikot.

Muuten olen sitten neulonut pitkää kaulahuivia Pirtin kehräämön karstalangasta, jonka ostin joku vuosi Tampereen messuilta. Pitkään mietin jotain palmmikkoista kaulahuivimallia, mutta päädyin onneksi siihen, etten jaksa laskea laskea kerroksia, ja aloin neuloa tuplahelmineuletta.

Olen jo parin vuoden ajan yrittänyt tehdä isälle yösukkia, joihin käyttäisin niihinkin karstalankaa. Nyt ehkä viimeinkin onnistuu, kun sain viimeksi Nordiasta kaupanpäällisinä pari kerääharmaata Raggaegarnia, joka sopii hyvin raidoiksi sinisen kanssa. Ehkäpä isä saa sukat syntymäpäiväkseen, isänpäiväksi, tai ainakin jouluksi viimeistään.

On tehnyt usein mieli mennä metsään, ja vähintään kerran viikossa olenkin sinne päässyt. Sieniä olen etsiskellyt, mutta tutut paikat ovat olleet aika tyhjiä, on kai ollut liian kuivaa. Vähän löytyi muutama viikko sitten.

Eilen aamulla heräsin kotona, ulkona paistoi aurinko, ja mietin että mieluummin menisin metsään kävelemään, kuin lähtisin junalla pääkaupungin keskustaan saksantunnille. Menin heti metsään, en pitänyt kiirettä, ja sieltä palattuani luin sähköpostista, että saksa on peruttu. Olin sitten vielä muutaman tunnin lisää kodin rauhassa

Yksi kiva päivä sain muuten lahjaksi Metsää, Novitan Puron muodossa. Aion tehdä lapaset itselleni, niitä on jotenkin liian vähän.