Ruuan ostamista ja kuivaamista, oluen pullottamista mm.presidentille, talkootöitä Farmarissa, palkallisiakin töitä, pakkaamista..yhtä sähellystä ja paikasta toiseen juoksemista koko viikko. Mutta huomenillalla lähteekin sitten juna kohti Lapin rauhaa. Neljä kokonaista ja kaksi vajaata päivää vaeltamista Urho Kekkosen kansallispuistossa. Taivas.

Neulonutkin olen jonkin verran, mutta hitaasti ja vain silloin tällöin. Mutta kaunista jälkeä sentään syntyy ja alkukesästä Skotlannista tullut kerroslaskurikin on päässyt käyttöön. Nää lähtee mukaan Lappiin, matkavirikkeeksi.

328443386.jpg

328443399.jpg

Viime aikoina olen muuttunut taas siksi intohimoiseksi lukijaksi, joka joskus olin. Kirjastossa on homma lähtenyt  käsistä, tällä hetkellä mulla on vaatimattomat 48 lainaa. Tein joku aika itselleni listan kirjoista, jotka haluan lukea, ja listalta löytyvät mm.nämä kaksi, joista ainakin toinen lähtee viihdyttämään matkaa Lappiin ja takaisin.

328443403.jpg

Hassua, miten vanhat ja tutut tavarat voivat muuttua silmissä ihan erilaisiksi. Tein taas löydön kaappien kätköistä, suloisen peltilautasen. Ennen se taisi kelvata lähinnä tarjottimeksi barbeille, mutta nyt se näyttää kauniilta ilman mitään käyttötarkoitusta. Sydämiä. Mi corazón.

328443409.jpg

Ja kuten kuvista ehkä on havaittavissä, tein tänään Löytöjä, Kontista ja varsinkin siltä yhdeltä kirpputorilta, jolla en aikaisemmin ollut käynytkään. Siellä oli ihan valtavasti potentiaalista käsityötarviketta, ja niin edullisesti, että Kontti alkoi tuntua kiskuripaikalta. Lapin reissun jälkeen sitten luvassa lisää ompelua ja uusi, perusteellisempi löytöretki tuolle aarrekirpputorille.

328443412.jpg

Kaunista elokuuta!