Kiitos Tui ja Kanerva hupparikommentaista, lämmittivät mieltä kovasti :)

Viimeinen viikko on ollut aika hauska. Viime viikonloppuna vietettiin kaverien kanssa iltaa pariinkin otteeseen, ja maanantaina osa sitten häipyi armeijan harmaisiin. Maanantaina minä puolestaan matkustin taasen lentokentälle äidin kanssa (Ikean ja Helsingin kautta, kun veli oli myöhästynyt lennolta). Isoveljeni oli siis melkein vuoden maailmaa kiertämässä, ja palasi nyt takaisin. Miljoonien kokemuksien ja kuvien lisäksi hän toi mukanaan myös viimeisen yo-lahjani, oman kameran suoraan New Yorkista. Nyt sitten ei enää koskaan tarvi kärsiä kamerattomuudesta.

325183854.jpg

Mansikkahommien kanssa kävi vähän hassusti, en sitten mennyt poimimaan ollenkaan, kun tuli erinäisiä esteitä. Mutta ei se mitään, kyllä sitä tulee tienattua muutenkin, tänäänkin on jo työtunteja takana.

325185784.jpg

Torstaina suunniteltiin partiokavereiden kanssa ruokia Lapin vaellukselle, ja illalla sitten vietettiin aikaa kahden ystävän kanssa. Hyvää syötävää, kivaa katsottavaa, trampoliini, kameroiden itselaukaisijat, kesäilta, pelto, siis tosi kivaa. Ei ehkä tarvitse kertoa enempää :D

Luin taas vaihteeksi lempikirjani, ja se sekä yleensä kesä saivat taas sisäisen luonnontutkijani heräämään ja innostumaan. Kaiken normaalin metsäseikkailun ja suunnistuksen lisäksi olen tutkinut ja kuvannut kasveja, ja eilen illalla luonto-opasta selatessani aloin tosi pitkästä aikaa piirrellä.

325186740.jpg.

Huomenna olen sitten lähdössä melkein viikoksi Saarijärvelle Fin5-suunnistusviikolle. Ihana viikko tiedossa, kun pääsen ihan uusiin maisemiin telttamajoitukseen, ja saan olla ihan itse oma herrani ja tehdä just sitä mitä huvittaa. Suunnistuksen ohella aion käydä jonkin verran pyöräilemässä ja ihmettelemässä, ja välipäivänä voisin suunnata Jyväskylään kauppoja ja kirpputoreja tutkimaan. Nyt pitäisi sitten pakata. Hmm.

Mukaan lähtee ainakin hyvää lukemista

325184133.jpg

ja neuleita.

325184021.jpg

325183939.jpg

Palailen sitten perjantaina, ja silloin tulee myös tieto, pääsinkö opiskelemaan. Nyt tuntuu siltä, että todella haluaisin sen opikelupaikan, mutta katsoo nyt. Onneksi on joka tapauksessa hauskuutta tiedossa sille illalle, pääsinpä sitten tai en.