Nyt on tavarat muutettu Suomenlahden toiselle puolelle, kauniiseen yliopistokaupunki Tartoon. Pidän jo nyt pakkasillakin kaupungista ihan valtavasti, ja kevään tullessa se luultavasti osoittautuu vieläkin kivemmaksi. Tällä viikolla alkoivat opiskelut ja  olen onnistunut valitsemaan mielenkiintoisia kursseja. Kevät näyttää siis varsin mukavalta.

Tammikuussa pakkaillessa löysin toissa jouluna aloittamani kirjoneulesukkaprojektin, ja ensimmäinen sukka näyttikin niin kivalta, että päätin tehdä parin valmiiksi.

helmi12%252520033.jpg

helmi12%252520034.jpg

malli: Jänikset maailmankartalle Neulekirjasta

lanka: Regia 4-fähig Galaxy ja Gjestal Silja, n.100g

puikot: sekalaiset viisi puikkoa kokoa 1,75-2,25mm

Regia Galaxy taitaa lukeutua lankavarastoni vanhimpiin lankoihin, ja oli kiva että siitä muotoutui jotain kivannäköistä, sillä enää en kauheasti välitä tuollaisista läikikkäistä langoista. Toinen kerä olisi vielä jäljellä, siitä taidan tehdä kesää varten tennarisukat. Muutenkin olen nyt innostunut käyttämään juuri niitä vanhimpia lankoja, toissapäivänä aloitin viimeinkin sormikkaat äitille, vuonna 2006 hankituista langoista.

Mutta uusiakin lankoja olen hankkinut. Täällä Virossa on mukana ihan murto-osa langoistani, ja kovilla pakkasilla halusin alpakkaa lapasiin. Nyt pakkasta on enää noin 15 astetta, mutta silti lapasia ei ole koskaan liikaa, kun ne tuppaavat aina häviämään tai hajoamaan. Nämä löysin siis Liann Lõngadista, josta saa vielä kivat 15 prosenttia alennusta ESN-kortilla.

helmi12%252520028.jpg

Nyt alkoikin sitten kolmen päivän viikonloppu, neulomisen, opiskelun ja ulkoilun merkeissä. Tykkään.