Kotona taas. Kiitos mukavista kommenteista :) Eilen 12 tunnin autossa istumisen jälkeen lähdin melkein samantien (partio)kavereiden kanssa saunomaan ja iltaa viettämään. Olipas kivaa, vaikkei meitä kovin montaa ollutkaan.

Ylläksellä oli mukavaa, kulutin aikaani lähinnä hiihtämällä, laskettelemalla ja lukemalla. Kolmena päivänä paistoi aurinko, parina päivänä oli taas niin sumuista että tunturit katosivat näkyvistä. Rakastuin Lappiin taas, ja nyt mietin pitäisinkö sittenkin välivuoden ja menisin ensi talveksi kausihommiin Lappiin. Jotenkin vaan siellä se rytmi on niin toisenlainen kuin täällä, tunnin matkan päässä Helsingistä. Ja tunturit ja suot ja metsät..haluu sinne pian uudestaan, kesällä.

Käsitöitä ei matkalla valmistunut, aloitin tosin yhden uuden. Nyt olisi runsaasti aikaa ja niin paljon kaikkea kivaa tehtävää, mutten oikein tiedä mistä aloittaa. Kun ei sitä pääsykoekirjaakaan ole vielä kuulunut..Katsastelin vähän lisää eri yliopistojen valintaperusteita ja -kokeita, ja huomasin että saattasin hyvinkin päästä lukemaan Helsinkiin metsäekologiaa ilman että lukisin pääsykokeisiin. Pitäisiköhän yrittää..

En ole käynyt kysymässä mitään paitsi matikan tuloksia, en uskalla. Parempi saada tietää ne sitten kun ovat varmoja, ettei tarvi etukäteen stressata pisterajoista. Matikasta tuli alustavasti 56/60 (en tehnyt jokereita) joten se on varma E.

Nyt tulevalla viikolla aion lopettaa helmikuun alusta asti jatkuneen langanostolakkoni. Lankavarasto on huvennut yli kilolla, joten täältä minä taas tulen, Helsingin lankakaupat. Aion shopata myös vaatteita ja askartelujuttuja.

Ja mikä parasta, ensi torstaina pääsen taas suunnistamaan!