Kesäkuu mennä hujahti, vaikka sen alusta tuntuukin olevan ikuisuuksia. Siihen on mahtunut kauheasti reissaamista, kiirettä ja kiireettömyyttä, ihania ihmisiä. Viikonloppuna jatkoin reissaamistani Hämeenlinnaan, ja maanantai-tiistain vietin Sysmässä, ja siitä reissusta on jotain näytettävääkin myöhemmin.

Haluan saada syksyksi käytännöllisen neuletakin, joten se on parasta aloittaa nyt. Kuitenkin ensin piti saada purettua stressiä vähän jollain aivottomalla neulomisella, ja tuhosin pari yksinäistä kerää lankavarastostani. Joskus olin hankkinut yhden kerän sinistä Bambua, ja siitä neuloutui äidille pari rättiä. (siis en mä edes tykkää sinisestä, paitsi jostain petroolista)

kesa09%20257.jpg

lanka: Novita Bambu

puikot: 3 ja 4mm

Seuraavaksi löysin yhden 50 gramman kerän Regia silkiä, jonka tarkoituksesta ei myöskään ollut mitään hajua. Miksi ostaa 50 grammaa jotain lankaa? Mitä siitä muka saa? No ainakin varrettomat sukat. Kesäsukkaset.

kesa09%20265.jpg

lanka: Regia silk, 50g

puikot: 2,5mm

Mutta nyt aion sitten tehdä pitkästä aikaa jotain isompaa. Ilman ohjetta aloin neuloskelemaan, joten saa nähdä miten käy.

kesa09%20259.jpg